Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Krâpnieces,rezervêtâjas,ignorêtâjas,laika kavêtâjas utt.

Rakstam visas rindiņâ-lai vieglâk redzét;saprast!!!
Bet îsteníbâ novêlu katrai labus un forśus darîjumus!!!👌😉
aansone
Priekš kam lasīt aprakstus? Pārdevējai taču ir ļoti garlaicīgi, apraksta katru preci, bet pircēja nemaz nevar iztērēt vienu minūti savas dzīves,lai izlasīt. Nav laika redzi. Bet pārdevējai taču ļoti daudz laika lai katrai nobildēt visos rakursos un arī uz auguma. Sarkasms protams.
La Isla Bonita
Nu, tēmas aprakstu un mērķi arī nav slikti izlasīt. Lai saprastu, ka ilgu stāstījumu vajadzētu papildināt vismaz ar tās personas lietotājvārdu, labāk - ar atsauci uz profilu.
Jo meklēšana pēc avatāra, kuru turklāt var mainīt, portāla interfeisā vēl nav iestrādāta.
ana.ata.
Nu jaa... noteikti, lai uzrakstiitu, sagaidiitu pardeveja atbildi un vel to izlasiitu aiznem daudz mazak laika, nekaa vnk ielukoties aprakstaa🙄😂meitene prot teret savu laiku "ekonomiski" 👍 cuuciiga attieksme un atbilde 🐷
dimants04
Es divas reizes no pircējām esmu saņēmusi ziņas,ka apģērbs neatbilst izmēram un neder- kad pajautāju,vai sludinājumu lasījāt un tajā norādītos mērus ar saviem salīdzinājāt,sekoja KLUSUMS! Tātad- vienkārši ierauga bildi,iepatīkas un tik pērk,pat neizlasot aprakstu!👎
T.T.
🙈 Ja redzams ka prece nav rezerveta un nav pieteikumu, prieks kam jautat vai ta ir pieejama…
Karteja kas jauta un viss, ar to interese beidzas… esot portala arbildet nav speka, protams ka pieteikumu pec mana luguma ur izdzests.
dimants04
Es pat apraksta sākumā ar lieliem burtiem un sarkanām izsaukuma zīmēm uzrakstu,ka prece pieejama,bet tāpat jautā,vai pieejama… un pazūd… Nesaprotu šādu pieteikumu jēgu-ja tu pēc brītiņa neizlasi arbildu un nenopērc,tad taču prece jau pēc 5 minūtēm jau var būt pārdota citam un nebūt pieejama! 🤔