Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Krâpnieces,rezervêtâjas,ignorêtâjas,laika kavêtâjas utt.

Rakstam visas rindiņâ-lai vieglâk redzét;saprast!!!
Bet îsteníbâ novêlu katrai labus un forśus darîjumus!!!👌😉
berrymors
Labdien.
Man otro dienu ir sajūta, ka esmu samazgām aplieta. Tik ļoti mani "apčakarējuši" laikam nebija nekad. Otro dienu mēģinu sevi nomierināt ar domu, ka tas cilvēks visu to kādreiz dabūs atpakaļ, tā teikt - karma un tie ir tikai caurumaini zābaki ...Uzrakstīju administrācijai ar lūgumu pēc palīdzības.
Sakiet, vai Jums kādreiz ir nācies saskarties ar šī portāla administrāciju? Viņi vispār atbild? Un vai viņi vispār iesaistās? Vai aizstāv apkrāpto?
Aizdomājos, ka te tak viss balstās uz savstarpēju uzticēšanos, mēs tak pilnībā esam neaizsargāti, vai ne tā? Veikalā precei ir 24 mēneši garantijas laiks, ja tev ir darījumu apliecinošs dokuments, šajā gadījumā - čeks, bet šeit...mana draudzene, kad izstāstīju viņai visu savu bēdu, teica : labi, ka viņa vispār kaut ko atsūtīja! Tad es pavisam sašļuku...tā arī var???
Man liekas, ka es pati esmu labs cilvēks un arī visi pārējie cilvēki ir labi....un tad tu tā nepamatoti dabū pa degunu pati par savu naudiņu, no cilvēka tavu bērnu vecumā, ka tu pilnīgi zaudē ticību cilvēkiem....es ceru, ka tas ir tikai uz laiku, ka man tas pāries.
Kā tur ir, mūs kāds aizsargā jeb viss ir tā teikt pašu rokās?
La Isla Bonita
Aizsardzībai ir tiesībsargājošās institūcijas. Šeit ir tikai platforma, kur satikties pārdevējam ar pircēju, tai nav ne instrumentu, ne pilnvarojuma kādu aizsargāt, izņemot brīdinājuma ievietošanu krāpnieciskās darbības veikušās personas profilā. Rīgas mērs taču jūs neaizsargā, ja uz Brīvības ielas jūs nopērkat no tantiņas puķes vai no onkulīša ābolus un tie jums vēlāk nepatīk vai izrādās nesvaigi/mazķi svarā utt.? Platformās, kur nodrošina pircēja līdzekļu aizsardzību, ir citi izcenojumi un tādas tēmas tur nemaz netiek uzsāktas, jo par katru pieteikumu iestājas pilna pircēja atbildība, nevis gribu paspaidu pogas, gribu neatbildu un ignorēju, gribu atsakos pēc pusminūtes.
trode
Es šajā platforma esmu nesen,un jau vairākkārt esmu saskārusies ar mēģinājumiem apkrāpt.Parsvara tirgoju,bija gadījumi kad uzradās pircējas kuras paprasa kontu,un atsūta pakomata info- un klusums 🤦‍♀️Cer uz to ka es neparbaudišu vai ir nauda ieskaitīta.Dzivoju ilgi UK nācās arī šo to patirgot EBay tur ir ļoti pasargāts gan pircējs ,gan pārdēvējis!Nauda visa kas tiek ietirgotā nonāk Paipal maciņa. Ja rodas domstarpības starp pārdevēju - pircēju naudu atgriež Paipal,tālāk tiek gala paši ar krāpnieku.Tur viss nopietni,feiku tirgotājus arī ķer.Protams ati tur viņi ir,bet tik brīvi tirgot feikus ka šeit nevar.Te ir pilns portāls ar Maxmara mēteļiem,kuri ir tirgu pirkti!
L. B.
Sveiki. Varat lūdzu pateikt mērus, garumu un jostasvietu? Paldies
18:25
sveiki.viduklis ar gumiju un nestiepjot-70,garums-103
22:50Izlasīts vakar, 23:24
Labi padodas? Es labprāt ņemšu
23:25

07:44Izlasīts šodien, 8:01
Labi, es paņemšu

Marija Šnaidere-pieteicās precei,nosūtīju konta datus,pamanīju,ka veic pirkumus andelē,parādās atsauksmes,bet man neatbild un naudu neskaita.
Un rezultāts tradicionālais-atteicās.
l._s.
Arī es tiku apkrāptu. Iegādājos no lietotajas mija771998kro Nina Ricci smaržas. Saņēmu riktīgu pakaļdarinājumu! Man ir oriģinālās smaržas no veikala, tā kā varu salīdzināt. Smarža līdzīga, bet ļoti vāja. Pati pudelīte savādāka. Komunikācija briesmīga. Pēc lūguma atsūtīt pakas numuru, saka ignorēt ziņas un vēstules. FEIKU TIRGONE NO REZEKNES VĀRDĀ ALEKSANDRA. ESAT UZMANĪGI!