Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.
Tikko pajautāja konta numuru,kamēr rakstīju,atteicas no pērles. Kas tas par murgu. 😀Ko cilvēki ar to cenšas panākt...
Neiesaku sadarboties ar tādu cilvēku. Nenopietna.
Jauna smadzeņu čalkarētāja lolita-l .Pieteicās pie somas 11,01,22,un uzreiz paprasija atlaidi,iedevu-Paprasija kontu ,aizsūtiju .Un tad sākās vai nav defektu ,papildus bildes .Es kā muļķe fočeju no visām pusēm.lai gan aprakstā bija viss uzrakstīts un klusums.Šodien redzu ienākusi izlasijusi un klusums.Nesaprotu cilvekus,nu ja pārdomā uzraksti ,bet nečakarējies,Meitenes mans ieteikums -skataties lolita-l
Jā, nupat uzdūros uz šādu sievieti, kura pārdeva man netīru, ar oranžu tonālo krēmu sasmērētu cepuri, un apgalvo, ka man rokas ir netīras savā krievu valodā. 😃 It kā ES būtu speciāli sasmērējusi. 🤦🏼♀️
aanaa - Nē sveiki, nē labdien, vienkārši "konta nr?"
Kad iedevu konta nr, atteicās 🤣
Es tādas nobloķēju. Vispirms izlasi aprakstu, pēc tam var pieteikties.
Neiesaku sadarboties ar tādu cilvēku. Nenopietna.
Gan redzama kā krāpniece, gan neatbrauc un neatbild, kad sestdienas dienā speciāli sēžu un viņu gaidu.
Kad iedevu konta nr, atteicās 🤣
Es tādas nobloķēju. Vispirms izlasi aprakstu, pēc tam var pieteikties.