Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Каталог

Krâpnieces,rezervêtâjas,ignorêtâjas,laika kavêtâjas utt.

Rakstam visas rindiņâ-lai vieglâk redzét;saprast!!!
Bet îsteníbâ novêlu katrai labus un forśus darîjumus!!!👌😉
La Isla Bonita
Klasisks gadījums- Agija Ziriņa www.andelemandele.lv
Piesakās precei, tūdaļ iziet un nerādās 3 dienas. Tad ienāk un tāpat neko neatbild.
Uzrakstu, ka vajadzētu tomēr pakomunicēt par turpmākiem plāniem, dzēst pieteikumu arī opcija ir.
Izlasa un klusē, pazūd atkal uz vairākām dienām. Dzēšu pieteikumu, bloķēju, attiecīgi slēdzu saraksti.
Joprojām neienāk un nelasa. Interesanti, cik ilgi vēl slēpsies. Tik tiešām vieglāk tēlot muļķi un slēpties, nekā pateikt, ka pārdomāji, un anulēt pieteikumu? Un parasti uz bildēm nav jau 14-gadīgie skuķi, no kuriem šādu rīcību vēl varētu daļēji saprast...
Bitīte Maija
Sveiki, vai ir vel pieejams? Varat atsutit izmerus? Garumu un krusu platumu!
23:04
Šodien
sveiki.72 un 63x2
06:40Nav lasīts

rkundzins -atkal sāk uzraksties n-tie laika kavētāji.Profilā veča bilde un iniciāļi,bet PĒRĻU MEDNIECE,ej nu saproti,kas aiz tā visa stāv.
Protams,prortālā bija vairākkārt,bet pieteikums netiek vērts vaļā.
efiks
Man vienīgajai ir tādi brīnumi, kuriem šķiet, ka nav ar ko parunāties, tāpēc pērk ilgi, vaicājot 101 jautājumu, vēl pie tam vairākas reizes atkārto, stāsta savu dzīvesstāstu, tad saņemot preci vēl parunājas ar sazin cik ziņām. Nu man tiešām nav laika, te ir pērc-pārdod, nevis sastādi kompāniju vientuļajiem portāls, bet man atkal pārāk maiga daba, lai tā vienkārši “atšūtu”, bet būs vien tādi kadri jābloķē nost.🙆🏽‍♀️