Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Krâpnieces,rezervêtâjas,ignorêtâjas,laika kavêtâjas utt.

Rakstam visas rindiņâ-lai vieglâk redzét;saprast!!!
Bet îsteníbâ novêlu katrai labus un forśus darîjumus!!!👌😉
lukass.kleins1
Sveiki vai kādas derētu jaunam cilvēkam
16:01

maksitis-taksitis

Uzdod jautāju,notiek gara sarakste,portālā sēž gan vakar,gan šodien,bet vairs vēstuli never vaļā un neatbild.
Pirkumi tika izdarīti pa šo laiku,pēc atsauksmēm spriežot,tātad viss notiek.
S V
Šitās omnivu iekļāvējas jau tā lētai precei mani fascinē. Var jau šad tad pakaulēties, bet nejau precei par tik zemu cenu. Vēl mani fascinē tās pircējas, kuras pārmet ka tiek noapaļota preces cena kopā ar omnivu. Piemēram krekls maksā 5,- plus Omniva es saku ka kopā būs 7,-. Vienreiz tika pārmests, ka Omniva taču maksā 1,99! Bļin no tā centa nabagāks kļūs!
sana-h.
Sveika!
Iegrimu šajā portāla sadaļā. Arī man parasti noapaļo, varbūt dažreiz dpd precīzi ieskaita. Arī es apaļojos. Bet vienu vienīgu reizi man 0,01 atskaitīja atpakaļ. Tā kā bankā paldies teikšana nav ieplānota, mazliet apmulsu, bet ir labi.
zaikka
Man te tāds interesants atgadījums. Pirms pāris dienām piesakās dāma manai pērlei ar klasisko jautājumu- "vai pieejams?", un momentāli iziet no portāla. Pēc 20 min piesakās vēlviena, sakot, ka," ja pieejams, tad pirkšot nost", un arī pazūd no portāla. Abas līdz šim brīdim nav rādījušās visp andelē. Abas reģistrējušās portālā ar 5 dienu starpību pirms 7! ar pusi gadiem. Viena seko otrai. Vienai visp 0 atsauksmes.
Es parasti šādas par beigtām izliekošās dzēšu ārā pēc 24h, bet šis jau palika interesanti 😅. Nez kāds ir motīvs šādai rīcībai? Vai kādai ir bijis līdzīgi?
strawberry
Fotogrāfe Sintija Cērpiņa
Caur Facebook izteica vēlmi iegādāties 2 man piederošas lietas. Braucot tieši uz Rīgu, piebraukšot. Saplānoju darbus tā, lai viņu sagaidītu. Neieradās. Pēc tam pati izteica vēlmi pēc Omnivas. Kad turpināju sarunu par norēķiniem, izlasīja un tā arī vairs neko neatbildēja. Šodien uzrakstīju, ka nav smuki necienīt citu cilvēku laiku un neturēt savu doto vārdu. Tad gan momentā atrada laiku atbildēt tik aizvainotā primadonnas manierē, ka viņa taču rakstījusi, ka nebūs (tikai tas notika tad, kad noliktais laiks jau bija iztecējis un ES viņai jautāju vai tomēr plāno ierasties). Un ja man esot šāda šausmīga attieksme, tad viņa neko nepirkšot (mhmm, noticēju, ka bija plānots pirkt).
Ja cilvēks būtu normāli uzrakstījis, ka ir pārdomājis, tad šis mans ieraksts netaptu.
Bitīte Maija
Labdien. Cik cm iekšējā?
14:00
Sveiki.kas būtu iekşêjã?
14:24Izlasīts vakar, 14:37
Oi. Iekšpēda
14:38

sialudainbox.lv

nākamā zvaigzne-atbildu,samēru,portālā guļ un vairs nereaģē,grūti uzrakstīt vai der,vai nē!