Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.
Jūs nesaprotat kur ir problēma??? 😀 Nopietni?
Pirmkārt, jūs skaidri un gaiši rakstāt ka ņemsiet! Ne, varbūt jums bija doma, ka nevajag apmaksāt preci un es jums to uzdāvināšu! Protams, ja man ir potenciālais pircējs un kuram es iedevu kontu, es atsaku citiem, lai nesanāk pārpratumu ar naudas pārskaitīšanu! Otrkārt, Jūs apmeklējāt portālu non stopa, iesniedzāt jaunas sludinajumus, tātad jums nebija 1 min, lai atbildētu uz manu ziņu?
Cepiens ir par ko? Par to ka es gribu pārdot, nevis gaidīt kamēr jums būs vēlēšana - atbildēt!
Pirmo reizi likšu jo tiešām ir apnicis vērt acis ciet uz laika kavētājām.Izlasa un beigās atsakās.Portālā bieži ir iegājusi ,domāju ka varbūt tiešām cilvēks nepavada daudz laika andelē bet ...nu pircējs ir nobloķēts.Lai visām jauka diena
Sveiki. Lūdzu foto ar mēru no paduses līdz padusei un cik gara
15:20
e.e. -protams,atbildi izlasa un nospiež atteicās.Bet nav jau brīnums ar šādiem personāžiem,no pieklājības ne miņas.
Paskatot sludekļus un atsauksmes viss tapa skaidrs,katrā sludinājumā ļoti daudz gramatikas kļūdas.
Pieklājības te nemaz nelīdz. Man jau ļoti laipnas gadās - lūdzu, nomēriet; nofotografējiet vēl tā; paldies, gaidīšu. Bet prasīto un saņem un neklusē, nē - pasaka paldies un tālāk pieteikums paliek karāties. Skaidrs un saprotams, ka mēri var nederēt, tādēļ arī tiek prasīti, lai pārliecinātos. Bet grūti pateikt un atteikties? Nē, paldies, un domā, ko gribi. Vienai pēc 2 dienām pārprasīju, ko darām tālāk - tāda sašutusi atbilde bija: protams, ka nepirkšu, ja jūs par to! Nē, bļāviens, es par laika apstākļiem Stambulā! Uz banu uzreiz pie velniem! Viss pieklājīgi un laipni, bet pēc fakta tas pats vien ir - bezatbildība un trulums.
Foruma tēma ir par laika kavētājiem, ignorētājiem, krāpniekiem utt. Neko krāpniecisku vai ignorētu šei neredzu. Nederēja, atteicās. Un kāds vsp sakars ar gramatiku? Nepatīk, nekomunicējiet, nelasiet. Nu cik var savas negācijas gāzt forumā ārā?
Sveika! Atsūtīsiet kopējo garumu un krūšu vietas platumu?
13:21
sveiki.zem padusēm 55x2,garums-94
13:29Izlasīts šodien, 13:35
It kā derētu.
Viduklis ir savelkams?
Aizmugure garāka?
13:36
jā,vidukli var savilkt un aizmugure nedaudz garāka.
13:43Izlasīts šodien, 13:54
Vai cena pēdējā? 😇
littledream -laika kavēkle,ignorētāja.Protams,pēc izjautāšanas,saņemot atbildi ar atteikumu,zemo cenu nepazemināt,seko klusums un neatbildēšana.
Pari tirgo dārgāk,nekā veikalos.
Shadu pieteikumu ir daudz, pec 100 meriem jautajums par cenu un tad pazud pec atteikuma sanemsanas. Man liekas jasaak butu ar cenu un tad viss parejais, lai nav jatere laiks meerot! 👀
Tipiski letiņi :D
Čīks, nīd, pirž,gānās, neapmierināti, bet tajā pašā laikā turpina šeit ganīties :D Labais....
Daudzi jau sen pameta šo sektu un izmanto citas platformas.
Te atsevišķi ar īpašu prātu apveltīti personāži neliekas mierā un katru kas piesakās, nenopērk vai vispār paskatās uz viņu pusi proti vispār painteresējas par mēriem, preci, pieskaita krāpniekiem 😂
Pirmkārt, jūs skaidri un gaiši rakstāt ka ņemsiet! Ne, varbūt jums bija doma, ka nevajag apmaksāt preci un es jums to uzdāvināšu! Protams, ja man ir potenciālais pircējs un kuram es iedevu kontu, es atsaku citiem, lai nesanāk pārpratumu ar naudas pārskaitīšanu! Otrkārt, Jūs apmeklējāt portālu non stopa, iesniedzāt jaunas sludinajumus, tātad jums nebija 1 min, lai atbildētu uz manu ziņu?
Cepiens ir par ko? Par to ka es gribu pārdot, nevis gaidīt kamēr jums būs vēlēšana - atbildēt!
15:20
e.e. -protams,atbildi izlasa un nospiež atteicās.Bet nav jau brīnums ar šādiem personāžiem,no pieklājības ne miņas.
Paskatot sludekļus un atsauksmes viss tapa skaidrs,katrā sludinājumā ļoti daudz gramatikas kļūdas.
13:21
sveiki.zem padusēm 55x2,garums-94
13:29Izlasīts šodien, 13:35
It kā derētu.
Viduklis ir savelkams?
Aizmugure garāka?
13:36
jā,vidukli var savilkt un aizmugure nedaudz garāka.
13:43Izlasīts šodien, 13:54
Vai cena pēdējā? 😇
littledream -laika kavēkle,ignorētāja.Protams,pēc izjautāšanas,saņemot atbildi ar atteikumu,zemo cenu nepazemināt,seko klusums un neatbildēšana.
Pari tirgo dārgāk,nekā veikalos.
Čīks, nīd, pirž,gānās, neapmierināti, bet tajā pašā laikā turpina šeit ganīties :D Labais....
Daudzi jau sen pameta šo sektu un izmanto citas platformas.