Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Krâpnieces,rezervêtâjas,ignorêtâjas,laika kavêtâjas utt.

Rakstam visas rindiņâ-lai vieglâk redzét;saprast!!!
Bet îsteníbâ novêlu katrai labus un forśus darîjumus!!!👌😉
jevgewa
fusion2017-tad ir vienkārši unikums,palasīt viņas atsauksmes gribas raudāt no smiekliem,jo pie katra negatīva atsauksme tik grandiozas viņas atbildes,to meita sēž,to viņa slimoja,to viņai pieder salons un viņa dikti aizņemta saimniece😂😂
Galu galā ik katru reizi cilvēks pieteicās,rakstu atbildi un viss-pazuda klients ,tikmer redzu ka bija te,bet nu reāli nav pieklājīgi ,tu man uzdot jautājumu,es tak atbildu,tereju savu laiku,uzmanību!
Reāla laika kavetaja!!!!
Laurish ...
Dāmas,šodien aizdomājos par pārdevējām,kuras pārdod lietas ar defektiem, nebrīdinot par to pircējas.Un,kad pircējs konstatē, ka prece neatbilst aprakstam un pircējam atgriež..respektīvi,pārdevējs atgriež samaksāto summu par preci un protams pakomātu izmaksas(jo tās jau sadzis pircējs,jo bija ieinteresēts iegādāties),bet...ATGRIEŠANA!!!Kāpēc cilvēkam būtu jāsedz atgriešanās izmaksas pārdevējām,kurš ir maldinājis pircēju un pārdevis preci, kura neatbilda aprakstam.Respektīvi pircējs ir tas "zaudētājs"jo viņš ar šādiem darījumiem zaudē sūtīšanas izmaksas!!!
Kā Jūs rīkojaties šādās situācijās??
ariwka_s_
Dažas dienas atpakaļ pieteicās bērnu drēbītēm un es pat atbildēt napaspēju, jo pieteikums tika dzēsts...🤦‍♀️ tad forumā meklēja drēbītes, es piedāvāju un no sākuma pat aizmirsu ka viņa jau bij pieteikusies, bet viņai drēbītes patika, cenai piekrita un teica ka pārskaitīs naudiņu... es uzrakstīju ka drēbītes pārmazgāšu un tad varēšu izsūtīt. Naudiņu tā arī nesaņēmu, kad pajautāju kad varēs pārskaitīt naudiņu pieteikums tika dzēsts🤦‍♀️ ļoti nesmuki, jo es tērēju laiku lai atlasīt to kas viņai patika un visu pārmazgāju. Vismaz būtu ka nav naudiņas vai atrada labāku variantu! Es atteicu citai pircējau viņas dēļ👎
La Isla Bonita
Atteicu viņas dēļ ir ļoti dumjš apsvērums. Tā bija jūsu uzvēle sākt rosību pirms naudas saņemšanas, pircēja vainas te nav. Kas pirmais brauc, tas pirmais maļ - princips, kas palīdzēs nevainot citus par saviem lēmumiem un nepārdoto preci. Viss vienkārši.
laimaas
Šobrīd jau dzēsts lietotājs, diemžēl, neatceros profila nosaukumu. Samaksāts par bērnu drēbēm. Ne drēbītes ne izsekošanas kods.
Atsauksmes profilā bija labas.
Ļoti rūpīgi pārliecinieties, ko Jums piedāvā, ja meklējat, ko konkrētu meklēšanas sadaļā❗️
marta-magdalena
Prece bija rezervēta man. Pagaidām vēl naudu atpakaļ neesmu saņēmusi, pārdevējs sola, ka ieskaitīs. Rakstīju šeit ziņu, jo ar šādu situāciju vēl nebiju saskārusies, manuprāt, ļoti nepatīkami. Var būt dzīvē visādi, saprotu, bet, ja nedēļu nav ne prece, ne nauda atpakaļ, man šķiet nenopietna attieksme. Neiztirzāšu sīkāk, komunikācija notika un es parasti uzticos, lai vai kādas būtu aizķeršanās ar preces nosūtīšanu. Es gan vēl ceru, ka viss nokārtosies, ja ne tad būšu turpmāk daudz uzmanīgāka.
Dana Maleikina
❗️❗️❗️ Lūdzu, neuzķeraties ❗️❗️❗️
Šī sieviete tirgo viņas īpašumā neesošus apavus.
Tās bildes ir manas un apavi ir manā īpašumā ❗️ Ir pirkuma čeks, kas to apliecina.
Ļoti ceru, ka šos apavus jau kāda nav “iegādājusies”.
ive-ta
Andelē atkal atgriezusies slavenā shēmotāja Madara Socka. Pērk, protams, atverot tēmu forumā, kur var nopirkt bez atsauksmēm. Plaša cenu amplitūda, ko var salāgot ar pavisam citu preci no FB, bet pārdevējs skaitīs naudu uz svešu kontu un pat nezinās, ka kļuvis par krāpnieku. Lietotājai daudz dzēstu profilu andelē.
diana_b
Gadās visādi. Nesen pieteicos smaržām, bet kundze atbild 1x dienā. Esmu ieintereseta pirkt un prasu konta nr, bet atbildes nekādas, pārdevēja portālā neparādās. Atteicos no pērles, jo nav laika gaidīt nedēļu kamēr atbildēs. Pirmo reizi kas tāds. Ja pārskaitītu naudu varbūt vēl mēnesi preci marinētu un gaidītu piegādi veselu mēnesi. Varbūt pēc Igaunijas laika tie ir normāli tempi, bet es pieradu pie ātrākas komunikācijas!