Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Krâpnieces,rezervêtâjas,ignorêtâjas,laika kavêtâjas utt.

Rakstam visas rindiņâ-lai vieglâk redzét;saprast!!!
Bet îsteníbâ novêlu katrai labus un forśus darîjumus!!!👌😉
adeade
Tā kā andelēšanās nav manas dzīves vienīgā jēga un pilnīgi noteikti arī ne vienīgais ienākumu avots, tad nepievēršu uzmanību, ja gadās neizlēmīgs pircējs. Nu nebūs šis, būs cits, kas nopirks. Nedomāju, ka katram kas piesakās, ir obligāts pienākums iegādāties preci.
eliina.a
Neiesaku sadarboties. Rezervēju preci, solīja lai gaidu nedeļu līdz šodienai, rakstu šodien , redzu online ziņu neizlasa un atsakas. Kas tas par murgu? Kāpēc tad sola un beigas uzmet. Un vēl nobloķēja mani lai neuzrakstītu atsauksmi. 😂 Bērnudārzs.
tatjana-grossmane
Ar atsauksmem te kaut kas nav lidz galam pardomats. Es nopirku bernam jaku no meitenes, kurai ir tikai 3 atsauksmes, zinaju ka riskeju, bet jacina izradijas loti forsa. Bet nez kapec ta meitene pec tam kad rezerveja un noformeja sutijumu savu sludinajumu izdzesa (ar statusu "rezervets", bet neatzimeja ka ir pardots). Es vinai gribeju ielikt atsauksmi, ka jaka ir forsa, bet sludinajums ir dzests un sarakste slegta. Atsauksme it ka ir pienemta (man ir iespeja to labot), bet vinas profila to nevar redzet. Un tad sanak ka meitene pardod labas drebes, bet pircejas pat nevar neka to novertet, un ari citas meitenes redz tikai tas 3 atsauksmes. Tiri teoretiski ja sutijums ir noformets caur AM (apmaksats), tad darijums ir noticis, kapec to nevar novertet?
muuuzaaa
Jā, šis ir dīvaini. Regulāri ir šie - rezerveju līdz tai un tai dienai, samaināmies ar informāciju, aizsūtu konta numuru un saņemu sutīšanas datus. It kā vienmēr izpētu atsauksmes - viss okei, tad vienkārši noignorē un neatbild, atsakās un viss, atsauksmi nevari pievienot. Muļķīgi.
Pa to laiku atsaku reāliem pircējiem 🤦🏽‍♀️
Turpmāk vienkārši stingri pieturēšos pie tā, ka neko nerezervēju, kas pirmais brauc, tas pirmais maļ 😀
Shona* Clothes
No Talsiem, nr. beigu cipari ****9715

Piesakās precei, saka, ka naudu pārskaitīja no citadele un lai es sūtu.
Laiks iet, naudas nav! Šodien jau dzēsts lietotājs.

Atbild arī jocīgi ar - ja, ne

Labi, ka nenosūtīju. Bija tikai viena atsauksme viņai, bet andelē bija 5 gadus!!!
eliina.a
Man arī viena pieteicas,pasaka no citadelss parskaitīja, es saku man kaut kā ka citi no citadeles sūta atnak vienmer taja paša dienā,kaut ir cita banka man.. Un visu laiku saka rīt būs utt, nakamaja rīta rakstu,kas notiek?nauda nav ienakusi,viņa saka gaidiet līdz vakaram ienāks,,bet pa to laiku variet man izsūtīt. Kā prasu maksajuma uzdevumu taa ignoree un beigas atteicās.
Shona* Clothes
Tad droši vien tā pati. Pieļauju, pieteicās vairākām ar domu, ka kāda izsūtīs pirms nauda ienāk. Bet mēs jau te izskolotas:) kaut gan pati esmu arī izsutijusi pirms nauda ienāk, ja " uzticams" profils ar daudz labām atsauksmēm. Pec ši gadījuma būšu uzmanīgāka atkal.
efiks
Pēdējā laikā šis ļoti aktuāli. Saka, ka pārskaitīja naudu, bet nekas manā kontā neienāk, saka, lai uzgaidu, gan nauda aizķērusies utt, bet gan jau rīt būs, lai droši izsūtu šodien, ar bankām taču visādi gadās. Atbildu, ka tā nu nebūs gan, un uzreiz pazūd ar galiem.😄
Laurish ...
Apskatīju meitenes profilu..ir skaidri pierakstīts REPLIKA.Pašai ir viena nekaunīga atsauksme.TH nopirka beibe peldkostīmu, kuram pat Brends nebija norādīts(TH)par pāris padsmit eiro..un tad atsauksme,tas nav ORIĢINĀLS...Neesmu,jo nebija pat zēn TH Brenča ielikt.TH peldkostīmu biksītes jau maksās savus 25€😅😅😅Bet meitenei viss godīgi,skaidri norādīts Reiņa neko negodīju neredzēju 🤔Tāpat kā šeit Guess jaunas somiņas par 35€tirgo...Nu meitenes GUESS ir viens no lētākajiem brendiem, bet..somiņa no veikala zemākā cenā ir sākot no 50€..Nevajag ticēt brīnumiem.