Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Каталог

Krâpnieces,rezervêtâjas,ignorêtâjas,laika kavêtâjas utt.

Rakstam visas rindiņâ-lai vieglâk redzét;saprast!!!
Bet îsteníbâ novêlu katrai labus un forśus darîjumus!!!👌😉
sana-h.
Sveika! Piekrītu Jums par intuīciju..jau sākumā jūtu, ka būs nepatīkami. Bet mēs spriežam pēc sevis, tad ceram, gan jau..es atskaitu naudu, jo otra pircēja samaksājusi. Uzreiz nauda atpakaļ atnāk..nesmuki. um raksta - noteikums ir, ka prece jāpārdod tai, kura pirmā piesakās 👺 jūtu, ka būs dumpis, viņs otrā pusē barojas no manas enerģijas..pārdevu..lai miers.
Naktī pārlasu notrikumus - pārdevēs PATS IZLEMJ, kam pārdot, kam ne. Tā arī darīšu, jo tiešām, nepatīkamu enerģiju jūt uzreiz..paskatījos fb - nu nekāda..neapmierināta seja, pašapziņa laikam.mīnusos..
lake-baikal
Aizvakar, kad viņa atkal piereģistrējās un tirgoja Ariana Grande smaržas, uzreiz arī uzrakstīju administrācijai, lai pārbauda, vai nav Kiseļeva-Podgornaja. Un tieši, pēc 10 min jau uzlikts brīdinājums par krāpniecību un īstais vārds. Intereses pēc saskaitīju viņas profilus - 161! 😆nu kā… kāpēc viņai vēl nav piesieta kriminālatbildība?
miss_gulbe
Nesen tikai reģistrējos AndelēMandelē un dažreiz liekas, ka pircēji paši nezina ko grib vai negrib. Man jau bijuši vairāki pieteikumi, bet tik ātri tie paliek par atteikumiem👀 Atbildi diezgan laicīgi. Varbūt ieteikumi vēl labākai komunikācijai ar pircēju?
efiks
Tieši manas domas. Vienreiz vienai meitenei pietrūka ~2€ uz konta, lai apmaksātu visu pērles summu. Norunājām, ka izsūtīšu tāpat un pārskaitīs vēlāk, kad būs kontā naudiņa. Neieskaitīja, bet es par to brēku necēlu, jo uztvēru to kā mācību, un summa nebija milzīga, bet šis jau likās traki smieklīgi, tomēr ir starpība 24 vai 2€🙆🏽‍♀️