Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Krâpnieces,rezervêtâjas,ignorêtâjas,laika kavêtâjas utt.

Rakstam visas rindiņâ-lai vieglâk redzét;saprast!!!
Bet îsteníbâ novêlu katrai labus un forśus darîjumus!!!👌😉
Bitīte Maija
E. B.1. augusts, 17:12
Jūs tiešām par katru otro pircēju šeit ļoti nesmuki izrunājaties. Tas, ka cilvēks Jūs varbūt līdz galam nesaprata, nenozīmē, ka ir jābūt tik rupjai attieksmei. Komunikācija arī no Jūsu puses varēja būt daudz labāka. Fuj.

Piekrītu,jā,šis Edgars katram komentētājam uzreiz nospiež-sekot,ieraksta kādu komentu un dzēš,bet paspēju izlasīt ar šausmīgām gramatikas kļūdām rakstīto tekstu.
lukass.kleins1
23. augusts
Labdien!Vai par cenu var vēl kaulēties?

jukumins46

Tantuks jau 2.reizi prasa vienu un to pašu jautājumu,tiek atbildēts un arī arī apspriestā cena,lasa un nereaģē,laikam cerēja,ka jaunu somu,kas veikalā maksā 90Eiro,uzdāvinās par desmitnieku!!
Bitīte Maija
Sveiki! cik cm iekspedina? Varat ludzi atsūtīt bildi?
22:57
Sveiki.visas 5 bildes ir sludinâjumâ
Absolūts standarts-22cm
23:01Izlasīts šodien, 23:04

sanvei -kārtējā vai nākamā dīvaine,prasa bildi,kaut visas bildes glīti redzamas.
Pēc atbildes saņemšanas,izlasa un iestājas nereaģēšanas pauze.
deizija06
Sveiki,vai sūtīšana,iekļauta?Es:sveiki,varam sarunāt🙂šī ir andele.K:Labi,ņemšu sūtiet rekvizītus.Es:Super👍rīt tiks ievietots pakomātā,pārjautāju vēl,vai tas būs DPD,jā derot...Es,protams,rezervēju,reğistrēju,un klusums,laikam,gaidīja,kad ielikšu to pakomātā,kamēr nauda nav kontā🤦‍♀️,rakstīju andeles admin.,vai nevar atcelt rezervāciju,jo pati izdarīt vairs nevarēju,jo sūtījums bija reğistrēts,paldies andelai,atskaitīja naudu,un pārtrauca rezervāciju,un beigās KARIIIINAA,atsakās no preces...Lai viņai veicas,un beidz kavēt citu laiku...