Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.
Pirms Z-svētkiem bija man piedāvājumā CK oriģināls majs,sūtīts no About You.Jauns ,maku sūtīju par 69,99€.ieliku šeit par 55€,lai nebūtu jāņemās ar atgriešanu,man viens vīrietis uzrakstīja..30€ar iekļautu sūtīšanu.Abildēju,lai iet uz tirgu un pērk maku par 30€.Vis visādi vēl mēģināja kaulēties.Bet es to uztveru ..Take it easy.
Vēl viena amizanta sarakste nāk prātā-pircēja uzrakstīja savu cenu(ne manu norādīto)Atbildēju, ka MANAI precei jau ir norādīta cena.Atbilde no pircēja bija,ka viņai ir TIESĪBAS PIEDĀVĀT SAVI CENU 😅.😅😅
Tiesības uz manām lietām ir tikai man un tiesības norādīt to cenu arī tikai man,ja es gribētu atdot par zemāku cenu es tā arī darītu,bet pēc pieredzes varu pateikt, ka neviļus vienmēr bonusiņus piešķiru meitenēm kuras ir adekvātas ,netirgojas.Vnk patīkama komunikācija un tādas arī ir vēlme iepriecināt un pielikt klāt noderīgas lietiņas.
Tu normāla esi ne? Ieraudzīju tavas atsauksmes un visa vēlēšanās pazuda.Plus vēl feisbukā arī paspīdēji labi.Tā ka sorri meitēne,biogrāfija tev fui fui mēslaina.
Manuprāt, šis vēl ir jauks atteikums. Visiem ir tiesības pārdomāt. Labāk tomēr ir nekā vienkāršs atteikums vai jautājums “Pieejams?”, pēc kura seko atbilde, ka jā un tad atteikums, vai arī entie jautājumi, kas, ko, kā, kur tikai lai patērētu laiku un tad atteiktos.😃
Neredzu neko "Pārdabisku" tajā ,ka izrādīja interesi par lietus,bet neiegādājās. Tādas ir katra pircēja tiesības šodien gribu,rīt vairs nē. Godīgi, man tracina pārdevējas kuras, pircēja "bombardē "ar textiem..interesē, pirksies utt.Jums tiešām nav cita ko darīt,kā zoomēt vai ir onlaine.. utt?Ja cilvēks gribēs pirkt..Viņš nopirks!Par reālu darījumu un pircēju uzskatu tikai tad,kad darījums ir noticis līdz galam.Par pieteikumiem neiespringstu,take it easy.
Lietotājs - anciiiteee , pārdod fake un uzdod to par orģinālu, naudu atgriezt negrib, pat ja ierosinu nosūtīt pa savu rēķinu atpakaļ. Sarakstē pirmais ko pajautāju:" vai ir orģināls?"
Bezkaunīga pircēja. Nezinu, vai tas ir normāli. Es vēl paliku vainīga. Viņas vārdi :"ļoti rupees nepatīkams cilvēks" un tas ir tikai tāpēc, ka neiedevu atlaidi kādu gribēja. Iesaku nobloķēt lai nesabojātu garastāvokli :)
Nevaru ciest šādas personas, kas nokaulē cenu līdz pēdējam, es atsaku un vēl palieku tā rupjā un ļaunā pārdevēja! Bez maz vai, ja nenokaulēs, tad kaut kāda principa pēc nepirks! Ir bijis, ka kaulē cenu jaunai brenda precei un pat 3 reizes zemāku, tad nu vispār zeme atveries!
Gunita Gunita-šādi piedāvā apaviem,kas maksā 38Eiro
Tiesības uz manām lietām ir tikai man un tiesības norādīt to cenu arī tikai man,ja es gribētu atdot par zemāku cenu es tā arī darītu,bet pēc pieredzes varu pateikt, ka neviļus vienmēr bonusiņus piešķiru meitenēm kuras ir adekvātas ,netirgojas.Vnk patīkama komunikācija un tādas arī ir vēlme iepriecināt un pielikt klāt noderīgas lietiņas.
Tikai
no manis izpērk Andelē diezgan ātri visu , Bet knopa77 savu "dublonku" tirgos vēl nākamgad ! 🤣🤣🤣☺️
Vai varēsiet šodien nosūtīt kurpītes ar Omniva uz Ropažu novads, Ulbroka?
09:22-nadezda_n
Piesakās,guļ portālā nonstopā,kad pajautāju momentā atteicās.
20:50
Es rīt samaksašu!
maksa jau no 5 februari!
Labdien, Velos iegādāties. LudZu atsūtiet rekvizitus. Paldies
21:40
19:15Izlasīts šodien, 22:13
Sarakste ir slēgta.
Inga Kuzņecova
Kārtējā-piesakās,izlasa konta datus-nereaģē,nākamajā dienā ir portālā -nereaģē,2.dien'ā kad pajautāju momentā uzreiz atsakās-kā jau ierasts šeit!
01:07
Santa Vilka.Vienos naktī ir diena,
Protams,pēc atbildes saņemšanas seko klikšķis-atteicās.