Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Perliukų medžioklė

Krâpnieces,rezervêtâjas,ignorêtâjas,laika kavêtâjas utt.

Rakstam visas rindiņâ-lai vieglâk redzét;saprast!!!
Bet îsteníbâ novêlu katrai labus un forśus darîjumus!!!👌😉
sofial
Esiet uzmanīgas!
Neiesaku veikt sadarbību ar Karolīnu Jankovsku!
Pirms 12. dienām veicu pārskaitījumu par somu ,taču tā arī neesmu saņēmusi ne to ,ne naudiņu atpakaļ. Soma tiek solīta katru dienu izsūtīt rītdien ar citu attaisnojošo iemeslu iepriekšējās dienās.
tince71
Man ŝķiet,Jums jàatver paŝai sava foruma tēma,kurā sūdzèties par savu,neizdevuŝos andeli,citàdi ŝī tēma,tiek piedrazota tikai ar Jùsu 3 profilu(L.B.,pērļu pūralāde,lukass.kleins1)čìkstēŝanu un sūdzēŝanos,NE PA TĒMU.
Bitīte Maija
Sveika, Kāda ir pēdēja cena?Nosūtīts 10.50
Es sapratu jūsu ziņojumu, vai jaka ir pilnīgi jauna?
Nosūtīts: 15:11
Cik gara ir jaka?
Lasīts: šodien, 8:17 Kristine.betkere kārtējā laika kavēkle aiz neko darīt,izlasa atbildi-nereaģē un tā visu laiku.Ja ir laika šādām izklaidēm,tad varētu turpināt nedēļām.
golden17
Es tās "priekšapmaksas" vispār nesaprotu. Ir cilvēki kuriem reāli uz to brīdi varbūt nav nauda un gaida algas dienu, kādu priekšapmaksu jūs vēl gribat, no kurienes tad viņiem raut to naudu🤦🏽‍♀️ tad sakat vienkārši ka nerezervējat
L. B.
ŠODIEN
Sveiki,ir pieejams?
Nosūtīts: 13:39
KOPĒT
13:39
sveiki.jā
Nosūtīts: 14:43
Lasīts: šodien, 14:52
Sarakste ir slēgta. Janita Niedola -stilīga persona,prot "uzvesties",kā lielais vairums.
shhhhh
www.andelemandele.lv

Maldina pircējus. Šai kleitai biju pieteikusies pie citas pārdevējas iepriekš, kleita tika pārdota pa 7-8€.. pārdevēja atbildēja ka kleita ir pārdota, viss ok. Šodien tepat andelē pamanu šo profilu kas pārdod tieši to pašu kleitu un viņas profilā ir atsauksme no iepriekšējās pārdevējas pie kuras arī es pieteicos..
Pirmkārt jau tas ka kleita tiek pārdota ar milzu uzcenojumu, otrkārt tiek norādīts kā "jauna" kautvai kleita iepriekš tika pārdota kā lietota. Domāju ka ar daudzām precēm šī pārdevēja tā dara. Neuzķeramies!