Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.
Man viena apdāvinātā teica, ka pārdevēja godīgumu un preces kvalitāti nosaka pēc balss. Līdz ar to visi, kas atsakās komunicēt telefoniski, ir krāpnieki. Kurlmēmie un ar laringītu arī. Bez variantiem.
Veciem cilvēkiem ir ļoti grūti uzturēt dinamisku sarunu, rakstot telefonā vai ar datoru, tamdēļ viņiem vieglāk ir sazināties pa telefonu. 🙂
Nezinu, vai šis ir tas gadījums, bet pārdevējam tomēr jābūt gatavam "paiet soli pretī" tiem, kuriem ir grūtāk.
Nedomāju,ka VECI cilvēki iepērkas Andelē,ja nu vienīgi par veciem uzskata 50-60 gadīgus… Nekur nav teikts,ka pircēja- sieviete! Man šķiet,ka drīzāk kāds,kam patika bilde un gribēja iepazīties tuvāk ar smuko pārdevēju…
Kas tas nozīmē - kā to saprast ?
Cilvēks piesakās un uzraksta , ka interesē ....un viss..... bet man ir jāuzmin- ko tad rakstīt atbildē - Un vienkārši prasu - par pirkšanu caur sūtīšanu.
Cilvēks izlasa un atsakās.
🤣🤣🤣
Nu nekas, bet es tā arī nesapratu - kas tie par gājieniem . Pašai viņai profilā gari teksti par savu konkrētību.
Atsauksmēs arī debesu eņģelis 🥴
Bet man pilnībā nesapratne, ka cilvēks nemāk komunicēt un tērē manu laiku.
1.
Linda Pētersone
Atteicās
Šodien
Sveiki, pieejams?
10:30
Sveiki.jã
11:00Izlasīts šodien, 11:34
Varat ludzu sikakus merus atsuti?
11:35
Es vakara pamerisu dosu zinu
16:37
Sarakste ir slēgta.
Linda Pētersone -protams,apskatot "precīzo"gramatiku,viss top skaidrs.
Protams,skuķēns nemaz neatbildēja,uzskribelēja nesalasāmo teikumu un uzspieda pogu-atteicās.
Nezinu, vai šis ir tas gadījums, bet pārdevējam tomēr jābūt gatavam "paiet soli pretī" tiem, kuriem ir grūtāk.
Cilvēks piesakās un uzraksta , ka interesē ....un viss..... bet man ir jāuzmin- ko tad rakstīt atbildē - Un vienkārši prasu - par pirkšanu caur sūtīšanu.
Cilvēks izlasa un atsakās.
🤣🤣🤣
Nu nekas, bet es tā arī nesapratu - kas tie par gājieniem . Pašai viņai profilā gari teksti par savu konkrētību.
Atsauksmēs arī debesu eņģelis 🥴
Bet man pilnībā nesapratne, ka cilvēks nemāk komunicēt un tērē manu laiku.
Pēdejā laikā , īstenībā ļoti daudz šitādas, laikam grib par velti visu. 😀😀
Linda Pētersone
Atteicās
Šodien
Sveiki, pieejams?
10:30
Sveiki.jã
11:00Izlasīts šodien, 11:34
Varat ludzu sikakus merus atsuti?
11:35
Es vakara pamerisu dosu zinu
16:37
Sarakste ir slēgta.
Linda Pētersone -protams,apskatot "precīzo"gramatiku,viss top skaidrs.
Protams,skuķēns nemaz neatbildēja,uzskribelēja nesalasāmo teikumu un uzspieda pogu-atteicās.