Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Каталог

Krâpnieces,rezervêtâjas,ignorêtâjas,laika kavêtâjas utt.

Rakstam visas rindiņâ-lai vieglâk redzét;saprast!!!
Bet îsteníbâ novêlu katrai labus un forśus darîjumus!!!👌😉
Bitīte Maija
10. jūnijs
Labdien!
Vēlos nopirkt!
07:43
Labdien.pieejams
08:12Izlasīts vakar, 19:39

Anda Blumberga-tantuks pieteicās,nedēļu nerādījās portālā,tagad sēž nonstopā portālā un neizrāda nekādas dzīvības pazīmes,lai atbildētu par savu rezervēto preci 2 nedēļu garumā.
aansone
Viņa man arī rakstīja, jautāja cik ar sūtīšanu. Andelē jau cik ilgi sēž un vēl joprojām it kā nezin cik maksā sūtīšanas izmaksas.:D

Vakar Sveika. Cik ar sutisanu? 14:27 Sveiki. Sūtīšana +1.85, sanāk 14.85 Kopā 15:04Izlasīts vakar, 19:52
S V
Jūsu vietā tādām nepievērstu uzmanību, un pēc tam vienkārši izdzēstu pieteikumu un miers. Kāpēc jātērē savi nervi vēl viņas izjautājot 10x vai ņems preci? Ja ņems tad uzreiz arī runās un maksās. Tas arī viss..
dimants04
Man šķiet,ka visas,kas jautā-cik ar sūtīšanu(un pēc tam pazūd),cer,ka par sūtīšanu nebūs jāmaksā! Jo gandrīz visi,kas te darbojas Andelē,taču lieliski zin,ka sūtīšana maksā 1.85! Un izliekas,ka neprot pieskaitīt pie cenas 1.85!🤔
Anetes andele
Mani atkal pārdevēja ignorē 😅 Teica, ka uz svētkiem esot ārpus Rīgas, pati piedāvāja man rezervēt. Ok, superīgi. Uzrakstīju, lai dod ziņu, kad būs atpakaļ. Piekrita. Un tagad klusums, Andelē ik pa laikam onlainā, bet vēstules nelasa 🤷‍♀️😒
ilze....
Ko darīt, ja pārdevējs nelasa ziņu? Pieteicos pērlei 20.jūnijā. Samaksāju 30min laikā. Pat netraucēju pirms svētkiem, jo visiem lielā skriešana. Vakar, t.i. pēc 6 dienām apjautājos, kad izsūtīs. Vēstule nav lasīta, bet portālā pārdevēja ir bijusi vairāk kā 5 reizes. Esmu šeit tikai 5 mēnešus, no nopirktām 43 pērlēm, man nevienas problēmas nav bijis. Visi ir brīdinājuši, kad izsūtīs, parasti tajā pašā vai nākamajā dienā. Ar šo ir pagājusi nedēļa!