Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.
Klau, var, luudzu, kaada man paskaidrot kaartiibu, kaa un vai vispaar Sndeles administraacija reagjee uz zinjojumiem par kraapnieciibu.
Taatad esmu uzrasvusies uz kraapnieces. Nauda pirms 4 dienaam iesksitiita, bekas nenotiek taalaak. Shodien 2 rrizes uzrskstiiju Andelei un tas kraspnieces profils joprojaam it aktiivs.
Shim visam bonusaa shodien ieraudziiju veel vienu lietotaaju, kura svaigi kaa ielidojusi uz sho kraapniecisko profilu (vinja arii sakaas uzrakstiijusi Andeles administraacijai).
Jaa, es ssprotu, ka AndeleMandele neuznjemaas ar finanshu starpnieciibu saistiitaas lietas, bet , c'mon!! - divi regjistreetu gadiijumi dazhu dienu laikaa un profils joprojaam atveerts naakamajiem kraapshanas gadiijumiem!
Variet man luudzu izskaidrot kaartiibu?
Varbuut es kko daru nepareizi?
Krāpnieku un viņu upuru daudz, admini tik, cik ir. Un nevar zināt, kādu pierādošo bāzi iesūtījāt. Nevar jau bloķēt profilus un veikt citas sankcijas uz vienas puses vārdu pamata - jāuzrunā otrā puse, jādod tai laiks sniegt skaidrojumus un pierādījumus. Un ko tā krāpniecisko profilu apzīmēšana īsti dod? Cepina vien jaunus profilus un turpina.
Jaunā tendence,jau saskāros 2x izsprasa visu papildus info,lai gan viss ir uzrādīts, jau tekst perku,vai var taja diena braukt pakal un seko papildus jautājumi par kaut kādiem sīkumiem vai atbilst pārdevēja norādītajiem izm., vai kā poga darbojas un sarakste beidzas.
Tāda sajūta,ka tiek izmantots kā info dienest,lai pēc tam pasūtītu preci cita vietā.
Taatad esmu uzrasvusies uz kraapnieces. Nauda pirms 4 dienaam iesksitiita, bekas nenotiek taalaak. Shodien 2 rrizes uzrskstiiju Andelei un tas kraspnieces profils joprojaam it aktiivs.
Shim visam bonusaa shodien ieraudziiju veel vienu lietotaaju, kura svaigi kaa ielidojusi uz sho kraapniecisko profilu (vinja arii sakaas uzrakstiijusi Andeles administraacijai).
Jaa, es ssprotu, ka AndeleMandele neuznjemaas ar finanshu starpnieciibu saistiitaas lietas, bet , c'mon!! - divi regjistreetu gadiijumi dazhu dienu laikaa un profils joprojaam atveerts naakamajiem kraapshanas gadiijumiem!
Variet man luudzu izskaidrot kaartiibu?
Varbuut es kko daru nepareizi?
Tāda sajūta,ka tiek izmantots kā info dienest,lai pēc tam pasūtītu preci cita vietā.