Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.
Aicinu no šīs pārdevējas uzmanīties un precizēt vai tiešām lietas stāvoklis atbilst norādītajam.
Negodprātīga pārdevēja, ieliek ka lieta ir jauna, bet saņemot stāvoklis pavisam cits!
Kārtējā bezjēdzīgā jautātāja un "statistikas ievācēja" par preces pieejamību, kas pēc atbildes saņemšanas vairs absolūti nereaģē, pat neatsakās no pieteikuma (nekad neesmu sapratusi jēgu jautāt par pieejamību pērlei, kurai nav neviena pieteikuma)
Nav gan jēgas prasīt - ja pārdevējs būs aizmirsis norādīt, ka prece pārdota, tikpat to uzzināsiet arī rakstot, ka vēlaties iegādāties 😉. Pat ja noskatītajai pērlei jau ir N pieteikumi, rakstu, ka vēlos nopirkt, nevis iztaujāju par pieejamību un atrašanās vietu
juris.brancs Laika kavētājs, piesakās 13 maijā, un tad ik pa 1-2dienām atbild ka ņems, 21.maijā noņemu pieteikumu, atkal piesakās , prasa konta numuru, un rezultātā nekas tālāk nenotiek!
Labi, tad ņemšu. 🙂
Nosūtīts: 15:56
KOPĒT
Atsūtiet, lūdzu, savus rekvizītus. Sūtīšanas izmaksas iekļautas?
KOPĒT
SŪTI PĒRLI UZ
OMNIVA
Kuldīgas Sūru ielas RIMI pakomāts
Sūru iela 2 Kuldīga
KOPĒT
Mans telefona numurs 29356165. Ivetar ,reku viena pasista tante,atsūta kur sūtīt un pēc tam raksta,ka tomēr pārdomāja,veselu dienu tērēju laiku,sīki un smalki atbildot.
sveiki. pieejamas?
Nosūtīts: 23:29
KOPĒT
23:29
ŠODIEN
sveiki.JĀ -nākamā zvaigzne (linda.ma).Portālā sēž un atbildi savam pieteikumam vaļā never un lai pārliecinātos,ka tā ir 200% taisnība,jāpiesakās kādai no viņas precēm,momentā atbild pie savas preces zibenīgi,un turpina ignorēt atvērt atbildi savam pieteikumam,tā lūk,stilspersonāžam,kas 4 mēnešus tikai portālā.
Gadu laikā esmu iemācījusies frāzi, kuru atstāšu šeit (ticu, ka kādam noderēs), kura 99% gadījumu palīdz realizēt (uzsvars ir uz “realizēt”, ka prece tiešām tiek nopirkta) darījumu ar cilvēkiem, kuri ir pieteikušies uz lietām, bet tālāku komunikāciju neved.
“Ļoti atvainojos, vai Jūs par mani aizmirsāt?” 🙂🙏
Tas dod cilvēkam iespēju izskaidrot iemeslus + tas nav uzbrukums, bet sirsnīga komunikācija no pārdevēja puses. 🙏
Labrīt. Gribētu nopirkt krekliņu
Nosūtīts: 07:29
KOPĒT
07:29
Labrīt.ir pieejams sirsnina 742,kārtējā standarta AndelesMandeles lietotāja,piesakās precei,portālā visu dienu ienāk,bet savu pieteikumu vaļā never,ziņas par atbildi taču pienāk?Kas tas tāds par slimu ieradumu???>
Negodprātīga pārdevēja, ieliek ka lieta ir jauna, bet saņemot stāvoklis pavisam cits!
Nosūtīts: 08:44
KOPĒT
Atsūtiet, lūdzu, savus rekvizītus. Sūtīšanas izmaksas iekļautas?
KOPĒT
SŪTI PĒRLI UZ
OMNIVA
Kuldīgas Sūru ielas RIMI pakomāts
Sūru iela 2 Kuldīga
KOPĒT
Mans telefona numurs 29356165. Ivetar ,reku viena pasista tante,atsūta kur sūtīt un pēc tam raksta,ka tomēr pārdomāja,veselu dienu tērēju laiku,sīki un smalki atbildot.
Nosūtīts: 23:29
KOPĒT
23:29
ŠODIEN
sveiki.JĀ -nākamā zvaigzne (linda.ma).Portālā sēž un atbildi savam pieteikumam vaļā never un lai pārliecinātos,ka tā ir 200% taisnība,jāpiesakās kādai no viņas precēm,momentā atbild pie savas preces zibenīgi,un turpina ignorēt atvērt atbildi savam pieteikumam,tā lūk,stilspersonāžam,kas 4 mēnešus tikai portālā.
“Ļoti atvainojos, vai Jūs par mani aizmirsāt?” 🙂🙏
Tas dod cilvēkam iespēju izskaidrot iemeslus + tas nav uzbrukums, bet sirsnīga komunikācija no pārdevēja puses. 🙏
Thank me later.
Nosūtīts: 07:29
KOPĒT
07:29
Labrīt.ir pieejams sirsnina 742,kārtējā standarta AndelesMandeles lietotāja,piesakās precei,portālā visu dienu ienāk,bet savu pieteikumu vaļā never,ziņas par atbildi taču pienāk?Kas tas tāds par slimu ieradumu???>