Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Krâpnieces,rezervêtâjas,ignorêtâjas,laika kavêtâjas utt.

Rakstam visas rindiņâ-lai vieglâk redzét;saprast!!!
Bet îsteníbâ novêlu katrai labus un forśus darîjumus!!!👌😉
rose-omeyyade
www.andelemandele.lv annalee. Pārdodot kosmētiku, tēlo muļķīti uz jautājumu par derīguma termiņiem - atbild, ka viss ir jauns un neatverts. Un uzsrūc "Domājiet ātri". Uz atkārtotu jautājumu, protams, nobloķē un pieteikumu anulē. Jūtu līdzi otrajai pieteicējai, kas riskēs pirkt kosmētiku ar tik agresīvi slēpjamu derīguma termiņu.
tince71
Neesmu latviešu valodas skolotāja,bet Jūsu tekstā,saskaitīju vismaz 5 kļūdas.Tā kā,vispirms,vajadzētu ieraudzīt savas kļūdas,pirms norādīt uz citu kļūdām😉
Bitīte Maija
29. SEPTEMBRIS
Labdien!
Vēlos pirkt. Sūtiet lūdzu maksājuma info.
🙂
Nosūtīts: 06:35
Kārtējais portāla spīdeklis MARKALE-pieteicās,cītīgi gaidīju 6 dienas,portālā babulis sēdēja,ziņas lasīja un neuzskatīja par vajadzīgu atbildēt,pēc 3 dienām uzjautāja atkal-vai ir vēl pieejami??cilvēks gados taču var pieklājīgi uzrakstīt,vai nav naudas,nevar atļauties,vai gaidīt konkrētu datumu-nevis 6 dienas prasīt rezervēt.Nav jau jābrīnas par tādiem babuļiem...
irena-odincova
Tādas tagad katra trešā,iedod adresi kur sūtīt, paprasa kontu un tad pazud.Viena bija pavisām naglaja.Pārdevu apavus, lietotus, par 10 eiro, pieteicās sieviete, uzrādīja kur sūtīt un paprasīja kontu kur sūtīt naudu.Naudu nesamaksāja,es protams neko neizsūtiju. Pagāja nedēļa, viņa man raksta- es apavus nesaņēmu,naudu pārskaitīju , bet pakas nav. Es viņai uzrakstīju , ka naudas nav, lai viņa man atsūt maksāšanas apstiprinājumu, tad es meklēšu kur ir nauda, kāpēc nav kontā, uz šo viņa man atbildēja- Nevajag man jūsu apavus, es jau nopirku citus, ja gribat maksāšanas uzdevumu, iedodiet savu Watsap adresi, es jums atsūtīšu.Es viņai rakstu- liekat šeit dokumentu , priekš kam jums Watsap. Ar to viņa pazuda
cidonijs
Jā,man arī gadījušās pāris preču rezeevētājas,ņēmējas! Bet līdzko aizsūtu konta info,tā izlasa un klusē. Tad gandrīz vai jāzīlē,ņems.....neņems🤣🤣🤣🤣🤣