Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.
Maija.zegele - pieteicās, prasa atlaidi (iekļaut sūtīšanu cenā) - piekrītu, vajag steidzami - ātri prasa izsūtīt, naudu nepārskaitīja (varbūt cerēja ka izsūtīšu bez naudas saņemšanas).
Kad pateicu : izsūtu tikai pēc naudas saņemšanas - klusums. 😂👍
Un kā Jums patīk portāla lietotāji, kuriem ir vairāki profili ar mērķi no viena nopirkt un no otra tirgot dārgāk? Un liek pārdošanā pat kamēr vēl pārdevēja profilā stāv prece ar statusu “pārdots” 😄 piefiksēju vienu tādu sievieti un kad viņa ieliek ko jaunu, tad vienmēr paskatos 😄
Esmu arī novērojusi vienu meiteni, kurai ir 3 profili un piekopj šo praksi, nopirkt lētāk un pārdot tālāk. Un ziniet, kas ir stulbākais? Viņa pat ir tik slinka, ka nevar uztaisīt savas bildes, liek pie pērlēm to iepriekšēju pārdevēju foto screenshotus. Esmu arī iekritusi, nelasot atsauksmes par viņu, un pārdodot viņai savas brenda preces ar būtiskiem defektiem, kuras vēlāk ar maniem foto pārdeva tālāk 2x dārgāk un kā lieliskā stāvoklī. Rakstīju andelei par to, bet nekādas reakcijas. Skumji.
Es laikam pat nojaušu, par kuru runājiet. Man ar viņu arī bijusi saskarsme. 😬
Bet nu jā, ja manai pērlei pieteiktos tāds profils, es paturētu savas tiesības pārdot kādam citam.
Bet, ja tā globāli par šo portālu, tad te ir vieni spekulanti un krāpnieki. Maza daļiņa atlikusi godīgu, jauku cilvēku. Nesen arī iegādājos smaržas, paspēju pirmā uzrakstīt, pēc manis jau bija 6 pieteikumi, un protams - krāpniece. Liekas, ka pirms naudas pārskaitīšanas jāaicina talkā kāds hakeris, lai atrod informāciju par bankas konta īpašnieku, kuram jāpārskaita tā nauda. 😅
Lūk, šie divi profili ir viens un tas pats cilvēks - www.andelemandele.lv un www.andelemandele.lv
Kas no otrā profila pirkts, to pirmajā pārdod. Laikam pēc Ziemassvētku krava piegādāta. 😄
Es protams ļoti atvainojos,Bet tas ,ka nopērk preci un pēc tam tirgo tālāk ,nevarētu uzskatīt par krāpniecību ,tai brīdī, kad ir veikta samaksa par attiecīgo preci ,konkrēti lieta nonāk cita cilvēka īpašumā un ar to var darīt ko vien vēlas..tirgot,atdod,ziedot utt...Esmu pati pirkusi uz fotosesiju preces,pēc tam tirgojusi tālāk,pēc tam pircēja tirgo tālāk,arī tagad uz Ziemīšu fotosesiju pircēja svārku komplektu iegādājās,pēc fotosesijas tirgo tālāk..kur problēma..katrs rīkojas pēc saviem ieskatiem ar savu iegādāto preci.
Nu piedodiet, bet tā jau nav viena vai divas reizes. To dara ar katru preci. Nopirka arī no manis, uzskrūvēja cenu un tajā pat dienā, kad saņēma tirgoja tālāk. Katram savi uzskati. 🤷🏼♀️
Ko tur šokēties ..😁Ja ir pircēji kaut vai var trīskāršot cenu...Tā vairs nav Jūsu prece...Un apskatīju profilu ir pircēji..Lai cilvēkiem veicas.Administrācijai vajadzētu papētīt šo postu, jo meitene neatbilst krāpniecības aprakstam.Nopērk preci un tirgo tālāk..tā nav krāpniecība..to varētu nosaukt par sava veida biznesu.
Es arī tiku iegādājusies smaržas no uti.tuti, saņemot izrādījās feiks. Teica ka esot dāvinātas, tagad skaros ka no otra profila ir pirkusi un zinot iesmērēja pakaļdarinājumu ar tekstu ka orģinālas. Skatos nēsmu vienīgā.
Es arī uzskatu ka tā nav krāpniecība.Kad prece ir nopirkta,tā pieder pircējam un pārdevējai nav ko šūmēties.Pārdodot savu preci pati izlem kādu cenu likt.Nevajag aizmirst par piegādes izmaksām,ko nosedz pircējs
tā jau iegādājoties no Jums preci tā kļūst dārgāka.
Kad pateicu : izsūtu tikai pēc naudas saņemšanas - klusums. 😂👍
Bet nu jā, ja manai pērlei pieteiktos tāds profils, es paturētu savas tiesības pārdot kādam citam.
Bet, ja tā globāli par šo portālu, tad te ir vieni spekulanti un krāpnieki. Maza daļiņa atlikusi godīgu, jauku cilvēku. Nesen arī iegādājos smaržas, paspēju pirmā uzrakstīt, pēc manis jau bija 6 pieteikumi, un protams - krāpniece. Liekas, ka pirms naudas pārskaitīšanas jāaicina talkā kāds hakeris, lai atrod informāciju par bankas konta īpašnieku, kuram jāpārskaita tā nauda. 😅
Kas no otrā profila pirkts, to pirmajā pārdod. Laikam pēc Ziemassvētku krava piegādāta. 😄
tā jau iegādājoties no Jums preci tā kļūst dārgāka.