Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.
Man arī tikko bija pircēja, kura paujautāja, vai prece pieejama un tad tikai nākošajā dienā uzrakstīja, ka ņems… un tad atkal uz dažām stundām pazuda. Tāpēc es noņēmu rezervāciju un beigās pieteicās cita meitene un preci iegādājās🙃savā profilā tā arī norādīju - “kurš pirmais brauc, tas pirmais maļ”
Gadās arī šādi!
Nopirku šeit kleitu, man pēc izmēra nederēja, vēlējos atgūt naudu, pārdevu uzreiz. Izsūtīju uzreiz. Viss It kā abpusēji smuki, līdz brīdim, kamēr saņēmu ziņu, kad esot caurums un pieprasījumu atgriezt naudu. To arī izdarīju, jo šādus caurumiņus nebiju pamanījusi. Cik nepatīkami ir redzēt, ka šī pati pircēja pārdod kleitu tālāk, kā lieliskā stāvoklī! Neminot par caurumiem, kuru dēļ pieprasīja naudu atpakaļ!
Kristiāna Pole - izcila laika zagle un stulbo jautājumu ģeneratore. Preci tik ļoti, tik ātri vajag, ka uzdod 101 jautājumu, atbildes uz kuriem visas ir aprakstā; vajag gan palaikot, gan 100 papildus bildes. Ilgi un dikti izmoka laiku tikšanai, pēc tam tomēr jāsūta. Saņem rekvizītus un pazūd, nekādas steidzamības vairs nav. Parādās pēc vairākām dienām ar atteikumu - protams, jau esot iegādāts citur.
eva35 - atsūta pieteikumu ar dežūrjautājumu, vai pieejams, un uzreiz pazūd uz vairākām dienām. Protams, tiek palaista laimīgi mežā. Nav laika interesēties par savu pieteikumu likteni - nav ko vazāties un pieteikties.
Loooti daudz tadu pircēju kas uzdot jautājumu vai ir pieejams, momentā atbildu un viss izlasa un pazūd. Es pēc pieredzes zinu ka varbūt tā tu pieteicies precei kamēr pārdevējs nav atbildējis tu vēl kautko pameklē un varbūt atrodi izdevīgāko variantu bet tāpēc var arī uzrakstīt nevis pazust 👏🙏
Beigās atbildes uz ziņām nav, bet ir Online.
12:07
beksis -uzdod dīvainu jautājumu(sludinājumā viss ļoti glīti norādīts) un momentā klikšķis ATTEICĀS
Nopirku šeit kleitu, man pēc izmēra nederēja, vēlējos atgūt naudu, pārdevu uzreiz. Izsūtīju uzreiz. Viss It kā abpusēji smuki, līdz brīdim, kamēr saņēmu ziņu, kad esot caurums un pieprasījumu atgriezt naudu. To arī izdarīju, jo šādus caurumiņus nebiju pamanījusi. Cik nepatīkami ir redzēt, ka šī pati pircēja pārdod kleitu tālāk, kā lieliskā stāvoklī! Neminot par caurumiem, kuru dēļ pieprasīja naudu atpakaļ!
eva35 - atsūta pieteikumu ar dežūrjautājumu, vai pieejams, un uzreiz pazūd uz vairākām dienām. Protams, tiek palaista laimīgi mežā. Nav laika interesēties par savu pieteikumu likteni - nav ko vazāties un pieteikties.
21:48
sveiki.jā
23:22Nav lasīts
arda uzdod jautājumu un portālā vairs nerādās dienām ilgi.