Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.
Man šķiet, kas nav tas nekāds krāpnieka teksts. Nav šķībs vai greizs, viss loģiski, un tāds pakalpojums tomēr ir. Nekādus linkus taču nesūta, e-pastu neprasa. Tik vainas arī ir, ka tikko reģistrējusies. Nē, nu katrs kā grib, tā pārdod, un krāpniekus identificē kā prot un spēj. Reizēm varbūt labāk atteikt labam cilvēkam, nekā uzķerties uz krāpnieku. Aprunāties ilgāk, protams, neko nemaksā...
Neberiet sāli uz manām rētām ! Kaut kāds milzu tramvajs atbraucis ar laika kavētājām . Uz vienu normālo pircēju 5 šādas . Viena man te pat pēc pusdienas klusēšanas lepni atbildēja , ka šāda komunikācija viņai neder un tādēļ atsakoties , man esot jāstrādā pie komunikācijas . Bet nu tā komunikācija arī bija - pēc dežūrjautājuma, vai pieejama prece , iestājas klusums. Visu laiku nāk portālā , bet klusums vien ir. Pagaidīju, pagaidīju, un uzrakstīju , ka būtu jāizdzēš pieteikums , ja gribējās tikai pajautāt , un nākamreiz jāizmanto vēstules , bet ja pirkums interesē , kaut kā jau būtu mani jāiepazīstina ar saviem plāniem attiecībā uz samaksu un saņemšanu veidu. Visu saprotu - gan kāju bērnam vakarā var vajadzēt pamērīt , gan vēl kaut kas var būt, kas uzreiz neļauj veikt pirkumu . Bet muti atvērt un pateikt ir tik grūti ?? Otrā, lai gan veiksmīgi mantu iegādājās , tomēr nemācēja izlasīt , no kāda materiāla , lai gan viss ir rakstīts un norādīts - rezultātā pretenzijas , ka pirka vienu materiālu , bet saņēma citu , vēl ekrānšāviņus no manis pašas sludinājuma sūtīja, kur skaidri norādīts faktiskais materiāls . Narkomāni kaut kādi , vai?
Man arī viena neatbildēja no 11 rītā līdz 11 vakarā,kaut gan portālā nāca,un tad beidzot uz manu jautājumu-pirks vai tomēr nē-atbildēja,ka TĀDA STEIGA VIŅAI NEDEROT!😄😄😄Interesanti,cik dienas tad viņa bija plānojusi vilkt gumiju,ja 12 stundu laikā nevar nopirkt preci! Arī tādi eksemplāri gadās!🤔
Kārtējais eksemplārs - amanda.broke www.andelemandele.lv
Šī ar modes paranoju - nosūtu rekvizītus, ieraugot Revolut kontu, šī lepni atcērt, ka "uz svešajiem kontiem nesūta" (tikai uz savu, vai?). Kopumā cilvēciski saprotu cilvēku neuzticību Revolut un Ko., bet visi pārdošanas nosacījumi, ieskaitot samaksas veidus, man ir minēti un aprakstīti, lai cilvēki netērē ne savu, ne manu laiku. Ko lai te saka - mācāmies lasīt, pēdējais laiks...
Paula-sienaze - ne sveiki, ne labdien. Laikam domāja, ka visi cilvēki tūlīt brauc uz Kuldīgas svētkiem. 😭🤣
Tik pretīgi un kāda vispār ir cilvēku domāšana. Ja tev vajadzīga prece un tu vēlies saņemt klātienē, tad brauc pakaļ. Nevis pārdevējs tūlīt pametīs savu darbu, ģimeni un izbrauks lai karalienei nav jāgaida un nav jāsūta!
Sis jautajums butu vietaa ja Jus butu noradijusi, ka esat no Kuldigas vai dzivojat tuvumaa 🙄 ja prece ir tik loti nepieciesama arii var samaksat 1,85 par piegadi kas musdienas neskaitas liela nauda. Vairak izteres benziinaa vai sabiedriskaa transporta biletes braucot pakalj precei.
VAKAR
Sveiki, vai mīkstas?
Nosūtīts: 15:30
ievazarinna -nākamā vai kārtējā ignorētāja,laika kavētāja.Atb.ildi izlasa un aizmirsusi par elementāru pieklājības normu-atbildēt.
Sveiki! Pieejamas? Sveiki.jā! ((elgaaa )) -purva dīvainīte. 1.uzspiež-sekot man,tad piesakās precei ar andeles tradicionālo jautājumu,atbildi izlasa,portālā ir visu laiku,kā vien paskatos,bet nerea'ģē vairs.Kaut kāds murgs??
nekā tur nav dīvaina vai jauna, izlieniet no 14. gadsimta. Ne cilvēki ir dažādi, bet īpašnieks norāda dažādus vārdus, banka vairs pēc vārda maksājumus neidentificē, tikai pēc konta numuru, kaut Trampu vari tur norādīt.
Šī ar modes paranoju - nosūtu rekvizītus, ieraugot Revolut kontu, šī lepni atcērt, ka "uz svešajiem kontiem nesūta" (tikai uz savu, vai?). Kopumā cilvēciski saprotu cilvēku neuzticību Revolut un Ko., bet visi pārdošanas nosacījumi, ieskaitot samaksas veidus, man ir minēti un aprakstīti, lai cilvēki netērē ne savu, ne manu laiku. Ko lai te saka - mācāmies lasīt, pēdējais laiks...
Tik pretīgi un kāda vispār ir cilvēku domāšana. Ja tev vajadzīga prece un tu vēlies saņemt klātienē, tad brauc pakaļ. Nevis pārdevējs tūlīt pametīs savu darbu, ģimeni un izbrauks lai karalienei nav jāgaida un nav jāsūta!
Sveiki, vai mīkstas?
Nosūtīts: 15:30
ievazarinna -nākamā vai kārtējā ignorētāja,laika kavētāja.Atb.ildi izlasa un aizmirsusi par elementāru pieklājības normu-atbildēt.