Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Krâpnieces,rezervêtâjas,ignorêtâjas,laika kavêtâjas utt.

Rakstam visas rindiņâ-lai vieglâk redzét;saprast!!!
Bet îsteníbâ novêlu katrai labus un forśus darîjumus!!!👌😉
paul.jason
Es tut mir leid, aber mein Wissensstand reicht nicht bis zu einem spezifischen Punkt, um detaillierte Informationen über "Inga Gehricke Theorien" bereitzustellen. Es ist möglich, dass es sich um eine Person handelt, die möglicherweise in einem bestimmten Kontext bekannt ist, oder um einen spezifischen Bereich von Theorien, die von jemandem namens Inga Gehricke entwickelt wurden. Falls "Inga Gehricke" im Kontext einer bestimmten Fachrichtung oder Branche bekannt ist, wäre es hilfreich, weitere Informationen bereitzustellen, damit ich besser auf Ihre Anfrage eingehen kann [url=https://nachrichtenmorgen.de/inga-gehricke/]inga gehricke theorien[/url]
La Isla Bonita
Ļoti interesants eksemplārs - oleg. soldatov www.andelemandele.lv
Piesakās pirkt auskarus un gredzenu, bet ilgi stāsta, ka auskarus nevelk. Tad pazūd uz 3 dienām, pārrodas un stāsta atkal, ka tādu nevelk un ārzemēs kaut kādus tādus piekariņus pirka par 1 Eur. Cilvēks atstāj jautro vielu lietotāja iespaidu. Piesakās normālā stāvoklī, tad sākas jautrība. Neiesaku tērēt laiku.
rose-omeyyade
Tikko bija pieredze ar šo personāžu . protams , atteicu darījumu + minēju jūsu gadījumu par piemēru . Protams , neatceras neko tādu , nosauca mani par Anželu kaut kādu un piedraudēja , ka rakstīs jums , lai atmaskotu manas preteklības (citāts no krievu samazgām) . Pasmējos. Tiešām liekas vielu lietotājs .
A. V.
Skaidrs ir tas, ka Jūs esat cilvēks ar psihes problēmām. Nedod Dievs, ar Jums sasaistīties kaut kādās andelēs. Tas skaidrs. Ar Jums protams, nav bijusi darīšana, bet ievēroju Jūs pēc agresīvās un neadekvātās komunikācijas forumos un laikam Jūsu atsauksmēs🤣
egita95
Labdien, man nav liela pieredze par tirgošanās principiem šeit portālā, bet kāds princips ir, ja ielikta laba laba, dārga lieta ir daudz pieteikumu, es esmu gatava pirkt lūdzu konta numuru un nedēļàm nav atbildes, ziņa un jautàjumi ar atzīmi "Nav lasīts", bet tirgotāja portàlà ir regulāri un konkrētà prece nav pārdota, tāpat stāv ar visiem daudzajuem pieteikumiem? Jas tas par stilu?
La Isla Bonita
Iespējams, mantas nemaz nav, bet sludinājums ielikts uzmanības piesaistīšanai. Vai vēlas savākt lielāku pieteikumu skaitu un rīkot izsoli, kas vairāk dos par virsu noteiktajai cenai. Vai arī nepatīkat personīgi jūs - tā arī mēdz būt, un pārdevējs te neko nepārkāpj, viņš ir savās tiesībās.
butterflyanna
Es arī patiesi nesaprotu to zelosanos par katru pirceju. Nu katram var but/nebut/ mainities apstak|i.
Varbut tapēc aktivas lietotajas/i neko neperk no
Jums, jo bail tikt aplietai sajos forumos vai savädäk, varbüt man nav taisniba, bet doma jau laikam ir skaidra. Jauku vakaru.