Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.
Sveiki visiem.
Gribu pabrídinàt par kràpniekiem-es laimígi izspruku bez zaudèjumiem,bet esmu atkal saņèmusi citu piedàvàjumu,kurš arí liekas aizdomígs-otro reizi jau grib ,lai izsútu preci ar kurjeru dpd- viena shèma kà izkràpt kartes datus.
Kārtējā bezjēdzīgā rezervētāja :D - ieva.bergmane2 - rezervē preci pirms gandrīz 2 ned. (visu saprotu - varbūt naudiņas nav, algas dienu gaida, u.t.t.), ok, rezervēju, pirms tam vēl noprasot, vai noteikti ņems, uz ko atbild apstiprinoši... Un, kad pienāk laiks - kaut ko iečivina un pēc brītiņa, neko pieklājīgu neuzrakstot, vienkarši atsakās :D... un ieejot profilā - gandrīz tikai pozitīvas atsauksmes (tikai viena 3-zvaigžņu), nu c'mooon...
Neiesaku neko nekad rezervēt- 99% nepirks! Pa šiem gadiem bija tikai viena pircēja,kura pēc nedēļas rezervācijas turēja savu vārdu un preci nopirka! Vienreiz viena gribēja rezervēt kurpes uz 3!!!! mēnešiem! Skaidroju,ka sludinājumam jau sen būs beidzies termiņš!😄😄😄
piekrītu dimants04, tikko saskāros ar to pašu, ka rezervēju preci, bet norunātā laikā pa kluso pircēja bija jau atteikusies, neko pat neuzrakstot, tāpēc neko nerezervējiet, dodiet pirmajam, kas pērk.
Čau labvakar.
Klau, ir ievietoti auskari pārdošanā 28€ bet nu mats matā tādi paši kā nopirku aliexpress par ~2,6€- tiešām tas tā ok, ir aitas ir cirpēji?
Šeit daudzas aliexpress un temu lietas izliek kā savus rokdarbus.Arī svarovski liek kā rokdarbi kurus var atrast temu..Nav ko brīnīties,jo šeit arī Replikas atļauj tirgot🫣
Tas ir resale. Pārtikas veikalos arī uzbraucāt, kā rūpnīcā cena taču māzāka. Paguglējiet RESALE ko nozīmē un nebūs jautājumu, no kurienes rodās uzcenojums.
Dažam aitam grūti meklēt, sūtīt baidās, vieglāk nopirkt uz vietas. Citādi jau visi apģērbu un apavu veikali būtu slēgti, jā visi uzticētos Aliexpress, eBay, Amazon un tml.
Nezinu, kā šiem krāpniekiem tas izdodas, bet pirmo reizi ieejot viņа profilā ir daudz labu atsauksmju, bet bloķējot un aizejot uz profilu vel reiz, izrādās, ka profils pastāv vienu dienu un attiecīgi nav nekadas atsauksmes!ka ta
Nosūtīts: 16:29
jā -Kristīns Zī -kārtējā,ierastā ignorētāja,laika kavētāja un vienkārši neaudzināta persona.Uzdod jautājumu,protams,nesasveicinās,saņem atbildi-izlasa un uzspiež maģisko pogu.
Gribu pabrídinàt par kràpniekiem-es laimígi izspruku bez zaudèjumiem,bet esmu atkal saņèmusi citu piedàvàjumu,kurš arí liekas aizdomígs-otro reizi jau grib ,lai izsútu preci ar kurjeru dpd- viena shèma kà izkràpt kartes datus.
Nosūtīts: 22:51
jā - (Līga Deksne ),kārtējā ignorētāja,laika kavētāja.Izlasa atbildi,portālā ir un vairs nereaģē!
Nosūtīts: 12:20
sveiki.jā kārtējā ignorētāja,uzdod jautājumu,izlasa atbildi un izklaide beidzas (puiku-mamma)
Nosūtīts: 16:19 Sveiki.ir pieejams.16.24
(cooky)
nākamā/kārtējā,tradicionālā andeles apmeklētāja Piesakās,saņem atbildi,sēž nonstopā portālā un beigās uzspiež maģisko taustiņu.
Klau, ir ievietoti auskari pārdošanā 28€ bet nu mats matā tādi paši kā nopirku aliexpress par ~2,6€- tiešām tas tā ok, ir aitas ir cirpēji?