Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.
Elvija Kirilova - vakar pieteicās un gribēja tikties klātienē. Diemžēl piekrītu.
Uzrakstīja laiku kad viņa varētu atbraukt, pajautāja mājas adresi. Protams, šodien neviens neatbrauca un pat neuzrakstīja. Es plānoju savu laiku un diemžēl tikties vairs nav nekādas vēlmes!
sauluks123 - Pārāk ātri pieteicās pērlei, kādas minūtes laikā pēc publicēšanas.
5 gadus andelē, bet nav ne pircēja, ne pārdevēja reitings.
Ziņa noformulēta ļoti dīvaini. Un atbilde - te pat nav ko komentēt…
Un pats galvenais: pircējam nav nepieciešams pārdevēja e-pasts.
Izklausās pēc uzlauzta konta varbūt vai vispār kaut kāds bots. Bet jā, šis ir pilnīgs murgs. Piesakās, saka, ka ar Omniva starpniecību, sūtītajā bildē parādās atzīmēts DPD, tas jau pirmkārt, bet vispār pircējam pilnībā nekas nav jādara ar sūtījuma pieteikšanu. Jo tālāk, jo trakāk.
Vai ir vel kada kas nopirka kameru no Kerijas (www.andelemandele.lv)? Profils tika atzimets ka "krapnieks", vel pirms mana zinojuma, tapec domaju ka nebiju viena. Uzrakstiju iesniegumu policijai, bet labprat pievienotos kopigam iesniegumam.
www.andelemandele.lv linda.ma Kārtējā dīkdiene, kas piesakās un tad nelasa ziņas un nekomunicē, nepārtraukti sēžot tiešsaistē un pieteikumu arī nedzēšot. Interesanti, ka pati ir pārdevēja - laikam, patīk šāda pircēju attieksme.
Kas liecina, ka krāpnieki? Nevarētu būt opcija, ka tā ir populārākā krāpšana pēdējos divus gadus?😅 Tādas ziņas saņem daudzi un tas ir apspriests visur, kur vien var. Nekā jauna. Standarts.
Ehhhh.
Es te gadiem nesēžu, visus sīkumus nezinu. Ja būtu redzējusi, kā saruna virzās tālāk, tad varbūt neko nebūtu teikusi.
Tieši šo lietu ar kurjeriem nebiju redzējusi. Tā kā paldies par info un daža laba nelabo toni.
Tas nav tikai šeit, tas ir bijis televīzijā, citos soc portālos, dpd, omnivas, pasta utt paziņojumos. Labi, nav nozīme, kur ir bijis, kur nav, tā nav sacensība, kurš vairāk ir kaut ko pamanījis vai nav, bet doma nemainīga- tā ir krāpšanas shēma, kas sākās X gadus atpakaļ, vienu brīdi pieklusa un atkārtoti ir pārņēmusi visu. Tiklīdz izdzirdam kaut ko par kurjeru, tā pat uz to ziņu var neatbildēt un netērēt laiku. 🙌
Uzrakstīja laiku kad viņa varētu atbraukt, pajautāja mājas adresi. Protams, šodien neviens neatbrauca un pat neuzrakstīja. Es plānoju savu laiku un diemžēl tikties vairs nav nekādas vēlmes!
Nosūtīts: 20:26
KOPĒT
20:26
Sveiki.jã
Nosūtīts: 21:03
KOPĒT
VAKAR rigonda00 -nākamā andeles"zvaigzne"',uz kuras klikšķinājumiem nevajadzētu reaģēt.Uzraksta tradicionālo andeles saukli,portālā ir/bija,bet atbildi ,protams,vaļā never.
5 gadus andelē, bet nav ne pircēja, ne pārdevēja reitings.
Ziņa noformulēta ļoti dīvaini. Un atbilde - te pat nav ko komentēt…
Un pats galvenais: pircējam nav nepieciešams pārdevēja e-pasts.
Ehhhh.
Tieši šo lietu ar kurjeriem nebiju redzējusi. Tā kā paldies par info un daža laba nelabo toni.