Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.
Skatos, ka andelē sarosijušās Fake smaržu tirgotājas. Nopietni, meitenes, jūs tādas pērkat?🤔🤣🤣🤣
Šeit lielāku tilpumu par 50ml visspār nevar riksēt pirkt, jo Fake smaržas ir ar sākot 60ml,90ml.🤦♀️🤦♀️
Hmmm..man jau šķiet ja daudzas pašas norādītu precīzus mērus jau sludinājumā,liela daļa atkristu no JAUTĀTĀJIEM/LAIKA KAVĒTĀJIEM UTT..Loģiski ir tikai attālināti iegādājoties jautāt vai atbilst izmēram un mērus,jo tie mēdz ļooooti atšķirties.Man personīgi tas netraucē/nekaitina.Arī par pārdomāšanu pirkt preci saprotams,var gadīties visādi-pēkšņi neparedzami izdevumi utt.Vairāk fascinē pārdevējas kuras itkā kko te tirgo,bet patiesībā pēc naudas apmaksas ne prece-ne nauda.Pati esmu saskārusies ar šo-ne prece,ne nauda un bonusā draudi,zvani no svešiem tel.nr. izliekoties par personas aizstāvošo advokāti utt..MURGS!!!🙉🤮
Pilnībā piekrītu, skabargu citos redz, bet baļķi sevī ne. Visiem apģērba gabaliem ar pliku izmēra norādīšanu vien nepietiek, jo firmām tie mēdz krasi atšķirties, un atšķiras pat vienas firmas ietvaros.
Esmu vairākkārt "iegrābusies" mantās - kur ražotāja izmērs nesaskan ar reālo izmēru....un pārdevējas neuzrāda cm...vēl jo vairāk ir saērcinātas - kad es prasu liktenīgos centimetrus.
Ļoti nepareizi no pārdevēju puses sludinājumā neuzrādīt cm . Rezultāts abējādi var izrādīties bēdīgs un abas puses neapmierinātas uz ilgu laiku - pircēja par nevajadzīgu pirkumu, pārdevēja par 3 zvaigznēm - dēļ kā seko ATRIEBĪBA un pircējam 1 zvaigzne 🤣🤣🤣
inese.salmane1
Pieteicās vairākām precēm, uzdod 100500 jautājumu, aprakstus nelasa, prasa bildēt uz mana auguma (uz modeles neder) lūdz atlaidi - atlaide tika iedota. Tad it kā vēlas iegādāties, bet vēl 1000 jautājums un nekā. Tāda sajūta, kā cilvēks vienkārši meklē draudzenes šeit :D
Visas atsauksmes viņai labas, kas mani personīgi šokē.
Izvērtējiet vai ar šo 4 dienas veco profilu, bez atsauksmēm sadarboties, ļoti uzstājīga bija par preču piegādi ar pakomātu, kad tomēr sarunājām klātienē, atsūtīja, ka cena ir lielāka, nomainīja arī portālā.
Šodien no rīta pieteicās precei, uzreiz prasīja vai varu šodien izsūtīt. Protams - varu!
Nosūtu konta nr, bet naudu neesmu saņēmusi. Gaidīju 4 stundas, tad uzrakstīju lai dod ziņu kad pārskaitīs, jo bez naudas saņemšanas neko nesūtu.
Izlasīja un momentā atteicās 😂
Esiet uzmanīgi :)
Interesanta meitene! Pieteicos pirkt un teicu, ka nopirkšu un draugs pārskaitīs, kad atnākšu mājās un pēkšņi izņēma sludinājumu, tad ielika un pēkšņi noņēma pieteikumu! Neiesaku! 😂
Šeit lielāku tilpumu par 50ml visspār nevar riksēt pirkt, jo Fake smaržas ir ar sākot 60ml,90ml.🤦♀️🤦♀️
www.andelemandele.lv
10:17
nata.-Natālija Kovčuka -ignorētāja,laika kavētāja.
Nosūtīju atbildi,izlasa-nereaģē un neatbild,nonstopā sēž portālā,pārjautāju,turpina ignorēt.
Ļoti nepareizi no pārdevēju puses sludinājumā neuzrādīt cm . Rezultāts abējādi var izrādīties bēdīgs un abas puses neapmierinātas uz ilgu laiku - pircēja par nevajadzīgu pirkumu, pārdevēja par 3 zvaigznēm - dēļ kā seko ATRIEBĪBA un pircējam 1 zvaigzne 🤣🤣🤣
Pieteicās vairākām precēm, uzdod 100500 jautājumu, aprakstus nelasa, prasa bildēt uz mana auguma (uz modeles neder) lūdz atlaidi - atlaide tika iedota. Tad it kā vēlas iegādāties, bet vēl 1000 jautājums un nekā. Tāda sajūta, kā cilvēks vienkārši meklē draudzenes šeit :D
Visas atsauksmes viņai labas, kas mani personīgi šokē.
09:04
Sveiki.95cm
11:57Izlasīts šodien, 15:37
Sarakste ir slēgta.
Tatjana Amoliņa
Vismaz elementāra pieklājība pietrūkst,uzrakstīt -NEDER.
Šodien no rīta pieteicās precei, uzreiz prasīja vai varu šodien izsūtīt. Protams - varu!
Nosūtu konta nr, bet naudu neesmu saņēmusi. Gaidīju 4 stundas, tad uzrakstīju lai dod ziņu kad pārskaitīs, jo bez naudas saņemšanas neko nesūtu.
Izlasīja un momentā atteicās 😂
Esiet uzmanīgi :)