Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Krâpnieces,rezervêtâjas,ignorêtâjas,laika kavêtâjas utt.

Rakstam visas rindiņâ-lai vieglâk redzét;saprast!!!
Bet îsteníbâ novêlu katrai labus un forśus darîjumus!!!👌😉
Bitīte Maija
Добрый день.
На какой размер стопы они будут хорошо?
Какая высота, от каблука?
Какая полнота голенища вверху?
20:33
Sveiki.ir glīti norãdīts-40.izmërs
20:45Izlasīts vakar, 8:27
Vakar
Это последняя цена?
08:28

Lyboff.K. -tantuks pilnmēness laikā ar putniem...
Raksta citplanētiešu valodā,nelasa vispār kas norādīts sludinājumā,prasa atlaides,tad jautā vai omniva iekļauna,nu bezkaunības kalngals!
Saprašanas nav,ja skaidri redzams,ka prece 3x lētāka ,kā veikalā.
diana_b
Kur tieši ir citplanētiešu valodā? Spriežot pēc visa šī "citplanētiešu" valoda jums tomēr saprotama. Cilvēks vienkārši uzdeva normālu jautājumu par apavu izmēru. Katram ražotājam savā izpratne par 40.izmēru un iegrābties nevajadzīgā krāmā neviens negrib. Un kas tik briesmīgs, ja cilvēks prasa atlaidi? Tā tak Andele. Jūs pašu izskatās, ka pilnmēness plosa, ka katru kas piesakās jūsu krāmiem publicējat forumā. Vispār apbrīnoju cilvēkus kas piesakās jūsu tirgotajai drazai. Te risks tikt izvazātam Krāpnieku tēmā, ja jūsu superizcilo, ekskluzīvo tirgoto "dārgumu" tomēr atteiksies pirkt 🤦
ivetak
Un kas tur īpašs? Vienai kājas apjoms platāks, un zābakiem rāvējslēdzēju nevarēs aiztaisīt, vai vispār kāja nelīdīs, citai tievas kājas, un zābaki šļūkās. Tāpat arī papēža augstums ir svarīgs, jo varbūt cilvēkam atrtīts vai citas veselības problēmas, un neviens negrib, lai pēc stundas uz papēžiem sāpētu kājas.
diana_b
Izskatās, ka šajā diskusijā liek visus kas viņas krāmus nenopērk. Tai pat laikā portālā aktivizējušies reāli krāpnieki, vakar vismaz 2 piefiksēju, kā arī to, ka cilvēki pie viņiem kaut ko arī nopirka. Labāk par šiem būtu rakstījusi. Bet te liek katru kas piesakās un nenopērk. Es ar nepirktu pēc tik augstprātīgas attieksmes. Tiem kas piesakās vispār nav pienākums šo preci pirkt un ir visas tiesības atteikties.
Bitīte Maija
Labdien! Cik cm iekšpēdiņa?
08:46
21:27
Sarakste ir slēgta.\

masiereilze -kārtējā laika kavētāja un ignorētāja.
Protams,nelasa to,kas sludinājumā glīti un saprotami norādīts.Vispār fascinē ļautiņi,kuri prasa tos apnicīgos mērus,jo pašai 100% ir cits izmērs,tikai prasīšanas pēc ,tad seko totāla ignorēšana.
Laikam kārtējais pilnmēness pie vainas.
Bitīte Maija
ehdiitat-gwichinVakar, 16.41

Izskatās, ka šajā diskusijā liek visus kas viņas krāmus nenopērk. Tai pat laikā portālā aktivizējušies reāli krāpnieki, vakar vismaz 2 piefiksēju, kā arī to, ka cilvēki pie viņiem kaut ko arī nopirka. Labāk par šiem būtu rakstījusi. Bet te liek katru kas piesakās un nenopērk. Es ar nepirktu pēc tik augstprātīgas attieksmes. Tiem kas piesakās vispār nav pienākums šo preci pirkt un ir visas tiesības atteikties.

ļoti trāpīgi par sevi izteicies-KRĀMS ,prieks iepazīties.
diana_b
Jums argumentēšanas spējas pamatskolas līmenī un no sērijas "Pats muļķis". Lai gan tomēr kļūdos, bērni pamatskolā tomēr gudrāki. Jūsu prāta spēju un audzināšanas līmenis atbilst sākumskolas līmenim kad par citiem bērniem sūdzas klases audzinātājai vai mammai. Tikai klases audzinātājaa vietā ir Andeles forums 🤣🤣
ariadne_
Palasīju, un varu teikt, ka tādas pārdevējas,kuras ignorē un neatbild ir daudz.... tad man ir jautājums,,,kāpēc jātirgojas, ja to nevēlas... un pircēji ir dažādi ... tas arī jāsaprot... mani bloķēja, kad pautāju vai tās rotas gatavo pati.bet lūdzu bloķē... ja nav kas ar saprātu, kas man no tā...
diana_b
Te lielākā daļa vaino pircējus, ja atsakās vai nenopērk, tai pat laikā paši nav labāki. Cik reizes ir bijis, ka pazūd vai nenāk vispār portālā vairākas dienas vai kādam citam pārdod bez jebkāda skaidrojuma. Es piemēram saprotu, ka nav pienākums tieši man pārdot vai caurām diennaktīm te sēdēt, tāpēc pat prātā nenāk te par kādu sūdzēties. Te redz neapmierinātas mātītes publicē pilnīgi visus kas piesakās un nenopērk preci. 🤦
dimants04
Jā,pēdējā laikā daudzas pārdevējas vispār neatbild… Bet mani arī viena nesen nobloķēja,jo noskaidroju preces mērus un konstatēju,ka tomēr nederēs,pieklājīgi pateicu paldies un atteicos no preces! Un nobloķēja! Pēc tam gan pamanīju,ka daudzie,, laiki’’ viņas precēm ir no 12 gandrīz vienādiem profiliem-pati laiko savas preces,lai izskatās,ka daudziem prece patīk! 🤔 Pie tam-pēdējà laikā esmu pamanījusi,ka nedrīkst jautāt preces mērus u.c.jautājumus,jo pārdod tam,kas neko nejautā(laikam..),jo vairàkas reizes gadījās,ka sarunas laikā pēkšņi paziņo,ka prece pārdota(un es nekavējos ar atbildēm)! 👎
L. B.
Здравствуйте, какой объем по груди?
15:14
sveiki.zem padusēm-48x2
Sarakste ir slēgta.

lamangusta -atbildi izlasa un klusē,portālā sēž pat nakti,kad pārjautāju,neatbild,bet uzspiež -ATTEICĀS,kā ierasts.
r.aiva
oi nevajag ja ? 😂😂 jums skaidri un gaiši tika paskaidrota situācija. un NEVIENS jums nelika rezervēt, NEVIENS jums ne naudu ir paņēmis ne sūtījis , un NEVIENS nav pēdējā brīdi kaut ko atteicis. pirms lieciet kaut kādus pēkšņus savus “ apsvērumus “ - noskaidrojiet situāciju , sieviete mīļā. paldies par uzmanību. 🫶🏻😂