Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.
Tomēr pietika kauna izdzēst tēmu forumā, kurā pazīstama krāpniece Elza Renāte Liepa vaimanāja, par ko tad par krāpniecisku nosauca viņas jauno profilu. Domādama, ka, nosaucoties par Elīzu Liepiņu, tiks atrisinātas visas problēmas. Nu cik naivai un reizē bezkaunīgai ir jābūt!
Ir un vēl būs, neuztraucies. Par visu dzīvē jāatbild, mīlīt. Kāds sakars tikai te foto un mantu piederībai? Arī visos iepriekšējos profilos tika tirgotas tavas mantas ar foto, tikai tu jau tās nesūtīji nevienam vai meloji par izcelsmi, kā sviesta gadījumā. Bet kāpēc, kāpēc man tāds uzraksts, es tikko 2 dienas ka reģistrējos... (c) - noteikti e-pasts tur vainīgs, jā, nevis nevēlēšanās, lai tevi atpazīst. Nu smieklīgi pašai nav?
Nu takš pārliecini par to administrāciju, ar tādu pašu degsmi, ar pierādījumiem par apkrāpto visu apmierināšanu, ko nu? Bet pret histēriju jāpaprasa dakterim zālītes nomierinošas. Ja man atgriezusi naudu, tas neatņem man tiesības citus brīdināt. Un kā to ņem... Izsūtīt nevarēji, bet tas, kas tika atsūtīts agrāk, mājas sviests nemaz nebija. Pakliedz uz sevi labāk - esi vienīga, kas vainīga tavās problēmās un arī zaudējumos. Arī Swedbank noteikti sev pati atsauksmes liek, izmeklējot tavas krāpšanas un meklējot lieciniekus/cietušos.
Nu i jauki, kādēļ tad bija vajadzīga izrāde? - ak, es nabadzīte jauniņā, tikko reģistrējos, un jau naudiņa pazaudēta, sludinājumiņi bloķēti nezin par ko, ak es svētā nevainība, ļauno adminu nepelnīti apbižota bez jebkādiem iemesliem... Jā, es loģiski domāju, tikai ne varbūt, bet absolūti un pilnībā noteikti. Veiksmi muļķu meklēšanā!
Sveiki,kas ir no lietojuma pazīmēm?
Nosūtīts: 13:04
Nadežda Bikova -tas,ka ralsta nesalasāmi,jāpiepūlas,lai saprastu-ir sīkums.Galvenais,ka kārtējā laika kavētāja-izlasa atbildi un neliekas vairs ne zinis.
Cik maksās kopā ar piegādi uz Rīgu (Omniva)?
Nosūtīts: 14:55
KOPĒT
14:55
omniva+1.85 eiro anna.kalna 423 -nākamā laika kavētāja,atbildu-nereaģē,pajautāju-nereaģē.Dīvaini tie ļautiņi tomēr,lieki tikai laiku tērēt.
Es šos pārdevējus nesaprotu , kuri pārjautā, " vai ņemsiet?" Es arī vairs neatbildu , ja saprotu , ka nederēs. Un vairākas reizes bijis šādi pēdējā laikā, ka raksta un pārjautā.. man šķiet diezgan pašsaprotami, ja vēlētos pirkt, tad turpinātu komunikāciju tak 🤦♀️
Labdien. Cik cm iekšzolīte?
Nosūtīts: 16:37
yulija.gedrovich -tāda elementāra lieta,kā pēc atbildes izlasīšanas,atbildēt-neeksistē.kā jau tas šeit ir pieņemts.
Nosūtīts: 13:04
Nadežda Bikova -tas,ka ralsta nesalasāmi,jāpiepūlas,lai saprastu-ir sīkums.Galvenais,ka kārtējā laika kavētāja-izlasa atbildi un neliekas vairs ne zinis.
Nosūtīts: 14:55
KOPĒT
14:55
omniva+1.85 eiro anna.kalna 423 -nākamā laika kavētāja,atbildu-nereaģē,pajautāju-nereaģē.Dīvaini tie ļautiņi tomēr,lieki tikai laiku tērēt.