Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.
Sveiki!
Vēlos brīdināt par šo pārdevēju-!!!! Elīna Kalniņa!!!!
Stāsts sekojošs- pieteicos precītei, uzdevu jautājumu, pārdevēja pieklājīgi un smalki atbildēja. Nekas nelika domāt, ka uzķeršos uz krāpnieces. Mana kļūda, ka nepaskatījos, ka uz to brīdi profils bija dažas dienas tikai un nevienas atsauksmes vēl nebija. Arī brīdinājums par krāpniecību nebija. Parasti izpētu, bet šoreiz kaut kā neienāca pat prātā.
Tad nu pārskaitu naudiņu un gaidu paciņu. Kad pēc dažām dienām uzmetu aci, redzu, ka sūtījums nav pat noformēts. Rakstu pārdevējai, bet klusums, kopš tās dienas kad pārskaitīju naudu (30.aprīlis), līdz pat šai dienai pārdevēja nav bijusi portālā.
Dažas dienas pēc mana neveiksmīgā pirkuma, parādās vēl 2 negatīvas atsauksmes ar tādu pat scenāriju.
Mans zaudējums šajā gadījumā ir 10 eiro.
Tas ko es izsecinu, visticamāk šī persona taisa jaunus un jaunus profilus, lai izkrāptu naudu. Tāpēc, ja redzat ELĪNA KALNIŅA, pievērsiet uzmanību konta numuram.
Esmu šajā portālā apmēram 5 gadus un šī ir pirmā reize, kad mani apkrāpa. Laikam jau katram pienāk kā saka 1.reize...
Ja ir kādas idejas kā atgūt naudu vai sodīt šo personu, lūdzu iesakat, jo man nav pieredzes.
Sveikas, dāmas! Oi man pilnīgi mati stāvus no šiem komentāriem🙈 pārdevējas sūdzas par pircējām,bet pašas nav labākas😁 jau dažas personas nobloķēju skrollējot cauri šīm diskusijām🫣
Ienācu pameklēt vienu personu,kura jau 2nedēļas nav izsūtījusi preci, bet neieraudzīju🤷♀️
Bet ja par tēmu runājam, tad jā, ļoti dīvainas ir dažas ziņas un esmu vairākkārt saskārusies ar tām "vai varētu atdāvināt" sievietēm😅 Pilnīgs sviests!
Par pieteikšanos, atteikšanos, dīvainiem jautājumiem, neadekvātu un nepieklājīgu komunikāciju vispār nav vērts pat cepties😁🤦♀️
Jā, nu man arī ir bijis visādi, ir bijuši pircēja, kas pieteikumu nenoņem visu sludinājuma publicēšanas laiku.:) Bet pat prātā nav ienācis cilvēku šeit nomelnot, tas taču ir sīkums. Mēs taču visi zinām, ka cilvēki ir dažādi. Vairāk mīlestības vienam pret otru, vairāk līdzcietības un izpratnes. Citādi sanāk otram skabargu acīs redzam, bet paši savā baļķi neredzam. Personīgi es nevienu cilvēku neesmu bloķējusi un ļoti ceru, ka tādas nepieciešamības nekad nebūs. Kā pircēja esmu neuzbāzīga. Ja jūtu ignorēšanu, momentā atsakos, nekad neuzbāžos. Un neskatoties uz to no atsevišķiem pārdevējiem esmu rūgtumu saņēmusi, bet no pircējiem nekad. Piekrāpta gan neesmu nekad, bet netaktisku attieksmi un nobloķēšanu, nezinot pat par ko, saņēmusi esmu. Nu vienkārši ir tāds ''drazotāju'' jeb piesārņotāju tips. Tādi arī dzīvē staigā visur pēc sevis nometot veikala čekus, dažādus papīrus un citus iesaiņojumus, cigarešu paciņas, caurspīdīgas plēvītes utt. Vai ir vērts uz tādiem apvainoties?
Piekrītu!
Par pircējām, kas uzrodas un pēc tam pazūd, vispār nesatraucos - ja vēlme pazudusi un nevar par to paziņot, tad pati pēc kāda laika pieteikumus dzēšu. Arī dzīvē ir tādi cilvēki, kuriem pieklājības normas klibo 🤭
Taču dažas pārdevējas gan uzvelk pamatīgi. Un šeit mazliet nesaprotu, vai problēma ir platformā un manas ziņas fiziski neaiziet pārdevējām vai notiek vienkārši ignorēšana. Esmu vairākas reizes pieteikusies precēm, ka esmu gatava tūlīt pat pirkt, lai sūta konta nr (jā, pat bez jautājumiem par to, vai prece pieejama un defektiem 😃), un ziņa tiek vienkārši ignorēta. Pārdevāja nāk online, prece stāv kā stāvējusi, bet rodas iespaids, ka pārdot pati nemaz nevēlas🤦♀️
Reiz vienai kleitai draudzene no sava profila uzrakstīja copy/paste tādu pašu ziņu kā es, saņēma atbildi pāris min laikā, kad es biju "stāvējusi rindā" jau dažas dienas 😃 Bet nu neko - ir jāsamierinās, un jāķer nākamā pērle, nevienu jau šeit nevar piespiest 🙂
Eliinas.perles man ir tāpat pēdējā laikā. Piesakos perlei un pārdevēja nelasa ziņas, kaut gan ir bijusi online. Pēc tam skatos, ka ir vēl viens pieteikums un jau pārdots. Tā jau divas reizes, nesaprotu, kur problēma. 🤷♀️
Ja godīgi, īsti nesaskatu problēmu, vismaz balstoties uz šo sarunu. Iespējams gribēja izmērus, lai pārliecinātos, ka tieši tāds pats. Ir bijuši gadījumi, ka raksta M a patiesībā S vai L... Jūsu sludinājumā nav norādīti izmēri?
Bet kas ir dīvaini, ir tas, ka nesatiekaties uz vietas. Parasti šādu atbildi dod krāpnieki 😂
Es īsti nesaprotu kā jūs varētu patērēt savu dienu, ja cilvēks atbrauc pie jums uz mājām pakaļ precei? Ja jums kaut kur norunātā vietā jāsatiekas un neatnāk tad tas ir savādāk, bet uz mājām? Esi mājās, atbrauc tad okay, neatbrauc nu arī labi. Balstoties uz jūsu sludinājumiem nu nav tā ka esat ļoti noslogots pārdošanā..
Varu tomer saprast, jo pasai bijusi gadijumi kad pardevejas izmerus nosaka tiri pec savas sajutas. un ari nenorada ja reali izmers uz birkas atskiras no realitates.
Sveiki, cik cm iekšpēdiņas?
14:50
Sveiki.viena pëda jau tikai ir 31
14:58Izlasīts šodien, 14:58
.as.
Pārsteidzoši,ka čībai ir vairākas pēdas?
Protams,pēc atbildes saņemšanas,izlasa,portālā sēž un neuzskata par vajadzīgu atbildēt,tā jau ir norma šeit.
Vēlos brīdināt par šo pārdevēju-!!!! Elīna Kalniņa!!!!
Stāsts sekojošs- pieteicos precītei, uzdevu jautājumu, pārdevēja pieklājīgi un smalki atbildēja. Nekas nelika domāt, ka uzķeršos uz krāpnieces. Mana kļūda, ka nepaskatījos, ka uz to brīdi profils bija dažas dienas tikai un nevienas atsauksmes vēl nebija. Arī brīdinājums par krāpniecību nebija. Parasti izpētu, bet šoreiz kaut kā neienāca pat prātā.
Tad nu pārskaitu naudiņu un gaidu paciņu. Kad pēc dažām dienām uzmetu aci, redzu, ka sūtījums nav pat noformēts. Rakstu pārdevējai, bet klusums, kopš tās dienas kad pārskaitīju naudu (30.aprīlis), līdz pat šai dienai pārdevēja nav bijusi portālā.
Dažas dienas pēc mana neveiksmīgā pirkuma, parādās vēl 2 negatīvas atsauksmes ar tādu pat scenāriju.
Mans zaudējums šajā gadījumā ir 10 eiro.
Tas ko es izsecinu, visticamāk šī persona taisa jaunus un jaunus profilus, lai izkrāptu naudu. Tāpēc, ja redzat ELĪNA KALNIŅA, pievērsiet uzmanību konta numuram.
Esmu šajā portālā apmēram 5 gadus un šī ir pirmā reize, kad mani apkrāpa. Laikam jau katram pienāk kā saka 1.reize...
Ja ir kādas idejas kā atgūt naudu vai sodīt šo personu, lūdzu iesakat, jo man nav pieredzes.
Ienācu pameklēt vienu personu,kura jau 2nedēļas nav izsūtījusi preci, bet neieraudzīju🤷♀️
Par pieteikšanos, atteikšanos, dīvainiem jautājumiem, neadekvātu un nepieklājīgu komunikāciju vispār nav vērts pat cepties😁🤦♀️
Par pircējām, kas uzrodas un pēc tam pazūd, vispār nesatraucos - ja vēlme pazudusi un nevar par to paziņot, tad pati pēc kāda laika pieteikumus dzēšu. Arī dzīvē ir tādi cilvēki, kuriem pieklājības normas klibo 🤭
Taču dažas pārdevējas gan uzvelk pamatīgi. Un šeit mazliet nesaprotu, vai problēma ir platformā un manas ziņas fiziski neaiziet pārdevējām vai notiek vienkārši ignorēšana. Esmu vairākas reizes pieteikusies precēm, ka esmu gatava tūlīt pat pirkt, lai sūta konta nr (jā, pat bez jautājumiem par to, vai prece pieejama un defektiem 😃), un ziņa tiek vienkārši ignorēta. Pārdevāja nāk online, prece stāv kā stāvējusi, bet rodas iespaids, ka pārdot pati nemaz nevēlas🤦♀️
Reiz vienai kleitai draudzene no sava profila uzrakstīja copy/paste tādu pašu ziņu kā es, saņēma atbildi pāris min laikā, kad es biju "stāvējusi rindā" jau dažas dienas 😃 Bet nu neko - ir jāsamierinās, un jāķer nākamā pērle, nevienu jau šeit nevar piespiest 🙂
LV74PARX0013669260001 Laura Treimane
Precēm pievilcīgas cenas neiekrītiet!Pēc preces apmaksas sludinàjumus deaktivizē,dzēš,nenosūta.Safabricèti,zināmi stàstiņi!Omniva spstiprinàja -paka nav nosūtīta!
Bet kas ir dīvaini, ir tas, ka nesatiekaties uz vietas. Parasti šādu atbildi dod krāpnieki 😂