Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.
Saņēma naudu par grāmatām - portālā vairs nenāk, ziņas nelasa.
Konkrētais indivīds viegli atpazīstams pēc tā, ka "Atdošanas forumā" savus ierakstus paceļ reizes piecpadsmit dienā, veidojot arvien jaunus profilus. Grāmatas tirgo arī mybook.lv.
Summa nebija liela, bet.. ..no sirds vēlu, lai šis nāk atpakaļ desmitkārtīgi, nē, šodien būšu dāsna - simtkārtīgi.
Jā, es arī viņu pamanīju ar viņa bezgala sludinājumiem, visiem klāt pieraksts "simboliski". Es laikam saprotu par kādām grāmatām iet runa (bērnu grāmatas no veciem laikiem?), man bija doma paņemt bērniem dažas, bet vienmēr attur šis viltīgs simboliskums, kad cilvēks pat par sludinājumu negrib samaksāt. Tāds savā ziņā altruisms - visur reģistrēties un piedāvāt savas grāmatas bezmaksas "simboliski". Cik tas ir - 0.50, 5 vai 50? Cik arī nebūtu tam nav jābūt atdošanas sadaļā.
Man šķiet viņam jau iepriekš bija vairāki profili ar šo simbolisko atdošanu. Un profiliem nosaukumi vienmēr kaut kādi bezsakarīgi - burti un cipari kopā sajaukti. Te kādreiz kāds (iespējams arī viņš) "simboliski" atdeva peldšortus kaut kādos nerealos kvantumos, aktualizējot sludinājumu katru stundu. Es jau nevarēju sagaidīt kad beidzot atdos 😆
Es adminiem metu strikes, kā viņš tirgo reālītātē, kaut liek sadaļā "ATDODU". Kā redzam, rezultāts, kā strādā administrācija. Un linku uz restoku arī, kur viņš preci, ko šeit atdot, tur tirgo!
Labvakar, lūdzu padomu. Man poeteicās uz zābakiem un pircējam bija vēlme uzreiz pāriet uz whatsapp. Mums bija šāda sarakste. Vai man jāspiež uz linka vai tā ir kāda krāpšana.
Nekad uz nevienām saitēm nespiediet! Un arī ja pircējam uzreiz ir vēlme pāriet uz whatsapp, tā visticamāk ir krāpšanas pazīme (palasiet iepriekšējos komentārus šeit, tādu ir daudz).
Nauda jāpārskaita uz vārdu - Jānis Kalniņš.
Saņēma naudu par grāmatām - portālā vairs nenāk, ziņas nelasa.
Konkrētais indivīds viegli atpazīstams pēc tā, ka "Atdošanas forumā" savus ierakstus paceļ reizes piecpadsmit dienā, veidojot arvien jaunus profilus. Grāmatas tirgo arī mybook.lv.
Summa nebija liela, bet.. ..no sirds vēlu, lai šis nāk atpakaļ desmitkārtīgi, nē, šodien būšu dāsna - simtkārtīgi.
Man šķiet viņam jau iepriekš bija vairāki profili ar šo simbolisko atdošanu. Un profiliem nosaukumi vienmēr kaut kādi bezsakarīgi - burti un cipari kopā sajaukti. Te kādreiz kāds (iespējams arī viņš) "simboliski" atdeva peldšortus kaut kādos nerealos kvantumos, aktualizējot sludinājumu katru stundu. Es jau nevarēju sagaidīt kad beidzot atdos 😆