Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Perliukų medžioklė

Krâpnieces,rezervêtâjas,ignorêtâjas,laika kavêtâjas utt.

Rakstam visas rindiņâ-lai vieglâk redzét;saprast!!!
Bet îsteníbâ novêlu katrai labus un forśus darîjumus!!!👌😉
s_er_h
www.andelemandele.lv

Nauda jāpārskaita uz vārdu - Jānis Kalniņš.

Saņēma naudu par grāmatām - portālā vairs nenāk, ziņas nelasa.

Konkrētais indivīds viegli atpazīstams pēc tā, ka "Atdošanas forumā" savus ierakstus paceļ reizes piecpadsmit dienā, veidojot arvien jaunus profilus. Grāmatas tirgo arī mybook.lv.

Summa nebija liela, bet.. ..no sirds vēlu, lai šis nāk atpakaļ desmitkārtīgi, nē, šodien būšu dāsna - simtkārtīgi.
tatjana-grossmane
Jā, es arī viņu pamanīju ar viņa bezgala sludinājumiem, visiem klāt pieraksts "simboliski". Es laikam saprotu par kādām grāmatām iet runa (bērnu grāmatas no veciem laikiem?), man bija doma paņemt bērniem dažas, bet vienmēr attur šis viltīgs simboliskums, kad cilvēks pat par sludinājumu negrib samaksāt. Tāds savā ziņā altruisms - visur reģistrēties un piedāvāt savas grāmatas bezmaksas "simboliski". Cik tas ir - 0.50, 5 vai 50? Cik arī nebūtu tam nav jābūt atdošanas sadaļā.

Man šķiet viņam jau iepriekš bija vairāki profili ar šo simbolisko atdošanu. Un profiliem nosaukumi vienmēr kaut kādi bezsakarīgi - burti un cipari kopā sajaukti. Te kādreiz kāds (iespējams arī viņš) "simboliski" atdeva peldšortus kaut kādos nerealos kvantumos, aktualizējot sludinājumu katru stundu. Es jau nevarēju sagaidīt kad beidzot atdos 😆