Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.
3€ par preci un sūtīšanu prasīt uz pusēm man vēl liekas tīrā medus maize. Reiz ieliku JAUNU preci, brenda sporta krūšturi, kuru nu tiešām nevajadzēja un nebija kur likt par 1€. Pieteicās meitene un pajautāja vai varam sūtīšanu uz pusēm. Es gandrīz nokritu no krēsla. Tajā laikā vēl nebija visi šitie lētie pakomāti par 1.85€, bet gan lētākais bija DPD XS nodalījums par 2€. Nesaprotu šos cilvēkus. Jā, andele ir andele, bet nu šis jau ir bezkaunības kalngals.
"gudrās dāmas".
Rada.aleks - Visu sīki smalki uzprasa, bildēt uz auguma, it kā der un pirks - saņēma konta numuru un vairs neatbild.
.3 - ļoti dīvaina pircēja, nedēļu "pērk" somu, vairākas reizes rakstīja, ka ļoti vajag, vēlas iegādāties, bet naudu, protams, neieskaitīja. Kad pateicu izsūtīšu tikai pēc naudas saņemšanas - pazuda. Visdrīzāk, gribēja dabūt pa velti.
Kārtējā andelemandele "Trollis".Pieteicās precei, bet es pirms kko pārdotu un atbildu uz pieteikumu apskatu profilu, kā pircēja...🤯Šausmas...Un tad protams nekoooo no savām lietām tādām Trollim nepārdotu. AA,un protams bija jautājums..Kā var izaugt (meita)no xsizmēra??.🥴Skrūvīte meičai kkur izkritusi.
Es tikko arī vienu nobloķēju pēc pieteikuma, jo nu sorry, jā negatīvās atsauksmes ir vairāk kā pozitīvas tad neko negribas pārdod. Nesmuki varbūt no manas puses, bet es glābju savus nervus
Sveikas, ienācu palasīt un sapratu, ka arī es varētu, kā pircēja, krist jūsu nežēlestībā. Parasti iegādājos preces ne gluži no lētākā gala. Bieži vien ir konkrēts budžets, ko varu atļauties kārotajai precei. Piemēram pēdējais pirkums bija soma. Budžets bija 50 eur. Atzīmēju sev vēlamās. Tā kura patika labāk pārsniedza manu budžetu, aizrakstīju pārdevējai kāda ir cena ko esmu gatava maksāt, pārdevēja piekrita. Saņēmu konta nr un pārskaitīju, iespējams pat vairākas stundas pēc konta saņemšanas, jo es arī, atvainojiet, strādāju un gluži katru sekundi sēdēt andelē man nav laika. Lai cik dīvaini nebūtu, bet no pārdevējas par to nosodījuma nebija. Šeit palasot saprotu, ka esu pārkāpusi visus andeles ētikas noteikumus. Atļāvos pajautāt vai pārdevēja nevēlēsies man pārdot somu mana budžeta ietvaros, un nepārskaitīju naudu tajā pat sekundē, kad konta nr. tika atsūtīts. Cik labi, ka tās pārdevējas ar kurām esmu sadarbojusies nekad nav izrādījušas neiecietību par manu, izrādās, neadekvāto noteikumu ievērošanu. Mīļš paldies tām pārdevējām kuras ir iecietīgas un ar stabilu nervu sistēmu. Paldies Jums.
Šī ir andele. Andelēšanās vārda nozīme vispār ir kaulēties. Nezinu par ko te daudzi nervozē. Man dažreiz bail paliek, ja nu ne to paprasu, ne laikā aizskaitu naudu vai atbildu. 🥲😆 Man ir arī meitenes rakstījušas, ka atvainojas ka tik vēlu atbild (vakarā nevis darba dienas vidū). Protams ka saprotu, cilvēkiem ir arī jāstrādā.
Es īsti nesaprotu to aizbildināšanos, ka nav laika pārskaitīt. Ja atvērt andeli ir laiks, tad nokopēt kontu, atvērt aplikāciju un veikt pārskaitījumu aizņem apmēram 30 sekundes.
Ne visiem ir mūžīgais internets telefonā. Piemēram, darbā esot, tas var būt tikai datorā. Smart ID telefonā bez interneta nedarbojas, darījumu nevar apstiprināt. Loģiski, ka cilvēks pārskaitīs naudu, mājā atbraucot. Ja tāda panika, ka, iedodot kontu, nauda neiekrīt tajā minūtes laikā, un tāds akūts naudas trūkums, ka vajag uzreiz - uzreiz, var ņemt mantu rokās, iet uz vietējo tirgu un pārdot pirmajam, kas samaksā, būs nauda uzreiz.
Man vēl pajautāja vai drēbei nav savelumi un bildes kur var redzēt tuvāk. Pirkšot... Aizsūtīju rekvizītus vakar vakarā, šodien pajautāju vai pirks... Atteicās.
lalka-kārtējā rezervētāja,ignorētāja u.tt.
Cilvēks taču redz,ka prece rezervēta viņam,n-tās reizes dienā ienākot portālā,totāli ignorē,never vaļā saraksti.
Tā vien liekas un visticamāk tā arī ir-tie ir viltus profili ar savu sistēmu.
Ļoti negodīga pircēja. Nopērk preci un jau divas reizes neizņem no pakomāta paciņu (pirmajā reizē nav bijusi par Latvijā), kā rezultātā man prece tiek atgriezta atpakaļ jau divas reizes un man vēl papildus par paciņas izņemšanu ir jāmaksā no savas kabatas. Kā arī ir, iespējams, nobloķējusi, jo atsauksmi pie profila arī vairs nespēju izlabot. Pirmo reizi saskaros ar tik neforšu situāciju. :(
Rada.aleks - Visu sīki smalki uzprasa, bildēt uz auguma, it kā der un pirks - saņēma konta numuru un vairs neatbild.
.3 - ļoti dīvaina pircēja, nedēļu "pērk" somu, vairākas reizes rakstīja, ka ļoti vajag, vēlas iegādāties, bet naudu, protams, neieskaitīja. Kad pateicu izsūtīšu tikai pēc naudas saņemšanas - pazuda. Visdrīzāk, gribēja dabūt pa velti.
11:31
Labdien.ir pieejamas
11:39Nav lasīts
lalka-kārtējā rezervētāja,ignorētāja u.tt.
Cilvēks taču redz,ka prece rezervēta viņam,n-tās reizes dienā ienākot portālā,totāli ignorē,never vaļā saraksti.
Tā vien liekas un visticamāk tā arī ir-tie ir viltus profili ar savu sistēmu.
21:40
INGA KUZŅECOVA- pēc konta datu saņemšanas seko pilnīga ignorēšana!
21:55
emma.emma-tā uzreiz ,hops,8 eiro atlaidi prasa!