Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.
Piesakas 1 prece-nezinu vai vajadzeja ka savadak atbildet, bet parsvara vissu lieku ar meriem, ja nevar aplukot bildes, tad kada jega man bildet merus!
atkak piesakas citai precei- ņemšu tulit sūtat kontu-ok!
pēc laika-pārdomāju!
Labi saproru ka daudzi nobistas jo nav Latvijas banka,bet tas jau nav rādītājs!
Man te arī viena prasīja ,vai jauns džemperi ar birku tieši kā bilde ,atbildēju ja....atteicās ...un jēga tad prasīt ,vienkārši cilvēkam daudz laika un nav ko darīt
Tavā profilā pašā apakšā ir opcija “Sazinies ar administrāciju” vai, ja vēlies ziņot par kādu konkrētu personu, uzejot uz šīs personas profila, augšējā labajā stūrī ir 3 punktiņi, piespied tos, un apakšā parādās opcija “ziņot”.
Jā,par uzkrītošo gramatikas kļūdu daudzumu arī es nespēju vien beigt brīnīties! Tāda sajūta,ka skolā gramatika vispār netiek mācīta! Pat nesaprotu,kā cilvēks,kam latviešu valoda ir dzimtā valoda,var tik aplami izteikties! Esmu ievērojusi,ka krievietes(vismaz,pēc vārda un uzvārda spriežot) latviski raksta daudz labāk,nekā daža laba latviete! Bēdīgi!☹️
LAIKA KAVĒTĀJAS
atkak piesakas citai precei- ņemšu tulit sūtat kontu-ok!
pēc laika-pārdomāju!
Labi saproru ka daudzi nobistas jo nav Latvijas banka,bet tas jau nav rādītājs!
Sakiet, lūdzu, cik cm iekšstara un cik cm gurnos? Kādi defekti?
15:38
kristine_cc -kārtējā asprāte.Uzdod jautājumu par jaunu preci ar etiķetēm,saņemot atbildi,uzdod vēlreiz jautājumu-vai ir defekti? murgu murgs
Jaku tomēr nopirka 🙂
Visi veiktie darījumi uz LT kontiem ir noritējuši bez problēmām.
Dagne Pujiņa,turpmāko gramatisko kļūdu birumu nav iedvesmas lasīt.Nezinu,kurā Cēsu miestā šādi apgūst zināšanas.
Ja ir aitādas apdare tad jau ziema var nesat?!:)
ilze.dombrovska-bezgarumzīmju fetišs.