Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.
Sveikas! Ja reiz tēma par krāpniekiem arī, ielikšu arī savu pieredzi.Kaut kas tāds arī bieži negadās.Noskatīju zābakus, jo pati daudz nevaru pirkt lietotus apavus, pēdu specifikas dēļ, bet nu redzu, ka publicēti kā jauni.Bildes gan ļoti nepilnīgas, tāpēc prasu atsūtīt sev būtisku info kā mēlītes iekšpuses bildi.Cita bilde arī norāda uz apavu aizmugurē locījuma vietu, kāda nerodas tikai no piemērīšanas.Ari komentārs pie bildes liek aizdomāties, jo uz jautājumu par iekšpēdiņu Eu 40. izm atbilde ir 26,5 cm (kas atbilst 42,5 izmēram).Mēlītes bildi atsūtīja pilnīgi kaut kadu citu apavu bildi.Tad drīz pēc tam atraksta ka cita pēk, kaut gan biju vienīgā pieteikusies.Labi, kā ir ir, jo bez pārliecības 120 eiro tāpat nevaru maksāt, jo tie nav 12 eiro, jo man kā pircējai ir pienākums pārliecināties.Tagad redzu, ka tie joprojām tirgojas, neviens nav pieteicies, turklāt es esmu bloķēta.Ar to saprotu, ka viens variants ka tie ir fake un bildes no neta, un.vai nav jauni.To redzu arī pie atsauksmēm, ka tika pārdoti kā jauni, bet dabā bija lietoti.DMartens apaviem ir ļoti daudz replikas, nedomāju, ka man nav tiesības pārliecināties, un es biju patiesi reāla pircēja reālai īstai precei.Interesanti ka rakstīja ka ir darbā, un pamanīju, ka kaut kādas korekcijas, procesi, ievietošana notika andelē.
Uz Ludzu gan neaizbrauksi.Tad ja pārdevējs ir godīgs, parasti nav problēmu atsūtīt bildes, redzētu gan mēlīti, novalkājumu, gan zoles apakšu, pēc kā ari varētu pateikt vai ir jaunas kā sludinājumā vai nav.Būtu vakarā pēc darba atsūtījusi bildes un viss būtu labi, pārskaitītu naudu uzreiz un lieta darīta....Paskatījos kas vēl piedāvājumā...Hermes...neviena bilde, kas norāda autentiskumu, nav norādīts ka replika....
Šādu indivīdu dēļ, meitenes nerezervē,tādām kuras tiešām vēlas rerezvēt un pēc tam nopērk.Šai kundzītei necienīga attieksme, protams beigu beigās atteicās 🤭NEREZERVĒJAT!!!
liene.sprindzuka - kontu kolekcionāre, pieteicās precei, nosūtīja adresi kur sūtīt , naudu neparskaita 4 dienas un arī pieteikums nav anulēts. Vai cerība kā izsūtīšu bez naudas saņemšanas (jo zinu, citas tā dara)
Laikam sargājot sevi, vienmer prasu atsūtīt maksājuma uzdevumu ja nav nauda ienākusi kontā un tikai tad izsūtu. Bet domaju, kur ir ta sāls, ja ir konta informācija , lidz ar to vārds un uzvārds , noteikti tak var uzreiz rakstīt attiecīgajiem dienestiem … es rakstitu pat par 20 eiro .. ne naudas del, bet lai konkrētais kadrs saprastu ko nozime krāpniecība …
"Noteikti tak var uzreiz rakstīt attiecīgajiem dienestiem... Ne naudas dēļ, bet lai konkrētais kadrs saprastu ko nozīmē krapnieciba..." šo nesaprotu. Kādam vēl dienestiem rakstīt un par ko? Par to, ka tirgo andelē preces? Vai kas? Kad "pircēja" saņēma konta nr. no pārdēvējas, ir iespēja kā izmantos šo kontu kaut kur, jau bija vairākas shēmas, cilvēks iedod sveša konta nr un tiek pie preces nesamaksājot.
Es to biju aizskrejusi pa priekšu notikumiem… domajot par jau notikušu darijumu bet sañemot neatbilstošu preci lidzigi ka man gandriz sanaca šeit. Bet nedomaju ka tikai pliku konta informaciju var kaut kur vienkarši Izmanto. Ieskaitit jà, un talak? Tagad beigas es nesapratu ..kontu jau iedot pàrdevèjs.. un preci atrak nesuta kamer nauda nav Ienakusi
Ir, ir laba shēma, kā iedot citam pircējam tavu kontu kā savu, saņemt preci no tevis un tevi padarīt par krāpnieci, jo preci nedabūjis pircējs sūdzēsies par tevi kā konta īpašnieku, kur viņš skaitīja naudu.
Bet kopumā histērija par to kontu došanu nav saprotama. Nu nevar pēc vieniem rekvizītiem vien neko ne noņemt, ne sev pārskaitīt, tā nav nekāda slepena informācija. Kontu kolekcionāri ir vienkārši bezatbildīgas personas vai sīkie krāpnieki, kas cer uz izsūtīšanu, negaidot samaksas saņemšanu, bet neko nopietnāku ar tiem jūsu rekvizītiem nevar izdarīt.
Labdien! Cik cm iekšpēdiņa?
20:41
Labvakar.standarts 25
20:45Izlasīts 20. jūlijs, 20:47
Pagaidām paldies! Vai varu padomāt līdz rītam, un tad dot ziņu?
diana 67-nākamā.Protams,portālā sēdēja un neatbildēja,kā solīja,pēc 1.5d. uzjautīju .
Ko līdzīgu jau šeit lasīju, un vēl ari ceļu prasa apmaksāt … 😳kurš diez piespiedis laist bērnus pasaulē, ja pats neesi spējīgs uzturēt ( tas ir paēdināt un apģērbt ) ?! Nenosodu daudzbērnu ģimenes , bet šādi teksti pagriež un rada nosodījumu ….. Visu cieņu tām mātēm kuras var atļauties radīt bērnus un spēj parūpēties nekraujot citiem “ uz kakla “😒
SAMANTA MARTINSONE !
Pārdod preci,kurai pēc 2 dienām pirms sūtīšanas pēkšņi izrādās defekts. Par laimi,nauda tika atgriezta,tikai ne no Samantas,bet MARIJAS MADŽULES ,par kuru jau ir sūdzības par krāpniecību.
Tā kā esat uzmanīgas!
Bet kopumā histērija par to kontu došanu nav saprotama. Nu nevar pēc vieniem rekvizītiem vien neko ne noņemt, ne sev pārskaitīt, tā nav nekāda slepena informācija. Kontu kolekcionāri ir vienkārši bezatbildīgas personas vai sīkie krāpnieki, kas cer uz izsūtīšanu, negaidot samaksas saņemšanu, bet neko nopietnāku ar tiem jūsu rekvizītiem nevar izdarīt.
20:41
Labvakar.standarts 25
20:45Izlasīts 20. jūlijs, 20:47
Pagaidām paldies! Vai varu padomāt līdz rītam, un tad dot ziņu?
diana 67-nākamā.Protams,portālā sēdēja un neatbildēja,kā solīja,pēc 1.5d. uzjautīju .
Pārdod preci,kurai pēc 2 dienām pirms sūtīšanas pēkšņi izrādās defekts. Par laimi,nauda tika atgriezta,tikai ne no Samantas,bet MARIJAS MADŽULES ,par kuru jau ir sūdzības par krāpniecību.
Tā kā esat uzmanīgas!