Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Krâpnieces,rezervêtâjas,ignorêtâjas,laika kavêtâjas utt.

Rakstam visas rindiņâ-lai vieglâk redzét;saprast!!!
Bet îsteníbâ novêlu katrai labus un forśus darîjumus!!!👌😉
Laurish ...
Lake-baikal,ja Jūs man pieteiktos ar vēlmi uzzināt parametrus, protams visa nepieciešamā informācija tiktu sniegta, bet šeit ir runa par pavisam cita veida pieteikumu,kur pat īsti nezin kādus parametrus pati vispār grib.Ir standartiņš-Vai pieejams?Un nākamais jautajums-Mērus?Pēc šādiem pieteikumiem jau vien uzreiz ir skaidrs , kura nopietna pircēja un ,kuras NĒ!!Par to ir šis stāsts!!Par dusmošanos šiet pat runa nav🤭Jo šādus pieteikumus iesaku pērļotājām neņemt galvā un vnk bloķēt ,lai vairs nebūtu iespēja šādām personām pieteikties Jūsu lietām.!!Pirms pārdodu savas lietas vienmēr izpētu profilu, kam es pārdodu!
L. B.
Labi,tad es ņemu Moschino smaržas un Justin Bieber girlfriend.
Cik kopā būs ar Omnivu?
16:50

sintija 888-kārtējā REZERVĒTĀJA,Konta NR: vācēja u.tt

Vakar pieteicās precei,pat atzīmēja,ka seko man(kas ir lieki),nosūtīju konta datus,izlasīja un iestājās kapa klusums.
šodien pārjautāju un zibenīgi atteicās.
anna_va
“Labrīt, vēlos iegādāties, sūtiet konta nr.”
Pēc 5 min - ATTEICĀS.

“Labdien, vai kurtka kaut kur bojāta?”
“Sveiki, nē! Jaka ir perfektā stāvoklī, nekas nav saplīsis utt. Tīra”
Pēc 5 min - ATTEICĀS.

Kāpēc jākavē laiks? Nu ja negribi, vnk nepērc! 🤷🏼‍♀️
L. B.
Sveiki, vēlos iegādāties. Lūdzu, sūtiet savus datus. no manis 13.00?
12:16
Sveiki.Jā,pareizi

Atvainojos, bet lūgšu piegādi var uz pusēm- 12.00 no manis?

reinisliene-personāžs,kuram tā 1 eiro ubagošana bija par visu svarīgākā.
Nosūtīju konta datus,izlasa-nereaģē,nākamajā dienā tas pats.Kaut intensīvi iepērkas,parādās atsausmes par pirkumiem.
Nav jau grūti kādreiz piešķirt atlaidi,bet tomēr jābūt kaut mazliet kauna sajūtai,ja precei jau ir 10 x zemāka,nenovērtējama cena un tad vēl prasīt-FUI!!!