Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.
Lake-baikal,ja Jūs man pieteiktos ar vēlmi uzzināt parametrus, protams visa nepieciešamā informācija tiktu sniegta, bet šeit ir runa par pavisam cita veida pieteikumu,kur pat īsti nezin kādus parametrus pati vispār grib.Ir standartiņš-Vai pieejams?Un nākamais jautajums-Mērus?Pēc šādiem pieteikumiem jau vien uzreiz ir skaidrs , kura nopietna pircēja un ,kuras NĒ!!Par to ir šis stāsts!!Par dusmošanos šiet pat runa nav🤭Jo šādus pieteikumus iesaku pērļotājām neņemt galvā un vnk bloķēt ,lai vairs nebūtu iespēja šādām personām pieteikties Jūsu lietām.!!Pirms pārdodu savas lietas vienmēr izpētu profilu, kam es pārdodu!
Vakar pieteicās precei,pat atzīmēja,ka seko man(kas ir lieki),nosūtīju konta datus,izlasīja un iestājās kapa klusums.
šodien pārjautāju un zibenīgi atteicās.
Visvairāk mani uztrauc pieklājības normas...nu kā var būt neaudzinatam ,vienkārši uzrakstīt labdien,ne viss uzreiz uzdot jautājumu,saņemt atbildi un klusēt...vienkārši drausmigi ..kas notiek ar cilvēkiem
Nesaprotu, kur var būt tik daudz šādu cilvēku, tās ir vienas un tās pašas? Savādāk, redzot šo garo komentāru virkni, rodas iespaids, ka 90% lietotāju nav manieres.
Sveiki, vēlos iegādāties. Lūdzu, sūtiet savus datus. no manis 13.00?
12:16
Sveiki.Jā,pareizi
Atvainojos, bet lūgšu piegādi var uz pusēm- 12.00 no manis?
reinisliene-personāžs,kuram tā 1 eiro ubagošana bija par visu svarīgākā.
Nosūtīju konta datus,izlasa-nereaģē,nākamajā dienā tas pats.Kaut intensīvi iepērkas,parādās atsausmes par pirkumiem.
Nav jau grūti kādreiz piešķirt atlaidi,bet tomēr jābūt kaut mazliet kauna sajūtai,ja precei jau ir 10 x zemāka,nenovērtējama cena un tad vēl prasīt-FUI!!!
Cik kopā būs ar Omnivu?
16:50
sintija 888-kārtējā REZERVĒTĀJA,Konta NR: vācēja u.tt
Vakar pieteicās precei,pat atzīmēja,ka seko man(kas ir lieki),nosūtīju konta datus,izlasīja un iestājās kapa klusums.
šodien pārjautāju un zibenīgi atteicās.
10:54
Sarakste ir slēgta.
cgita -elementāra pieklājības norma ir sveša.Izlasa,neatbild. un pēc tam klikšķis-ATTEICĀS
13:50
ieva.nagle-nākamā laika kavētāja.
Izlasa ziņu-neatbild,ignorē.Tik ārkārtīgi grūti atbildēt!
Pēc 5 min - ATTEICĀS.
“Labdien, vai kurtka kaut kur bojāta?”
“Sveiki, nē! Jaka ir perfektā stāvoklī, nekas nav saplīsis utt. Tīra”
Pēc 5 min - ATTEICĀS.
Kāpēc jākavē laiks? Nu ja negribi, vnk nepērc! 🤷🏼♀️
12:16
Sveiki.Jā,pareizi
Atvainojos, bet lūgšu piegādi var uz pusēm- 12.00 no manis?
reinisliene-personāžs,kuram tā 1 eiro ubagošana bija par visu svarīgākā.
Nosūtīju konta datus,izlasa-nereaģē,nākamajā dienā tas pats.Kaut intensīvi iepērkas,parādās atsausmes par pirkumiem.
Nav jau grūti kādreiz piešķirt atlaidi,bet tomēr jābūt kaut mazliet kauna sajūtai,ja precei jau ir 10 x zemāka,nenovērtējama cena un tad vēl prasīt-FUI!!!